کد خبر: 1356474
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۰۰
معرفی ۶ دانشمند در «طلاش کن» به چاپ دوم رسید مجموعه شش جلدی «طلاش کن» با محور معرفی زندگی و سبک زیست شش دانشمند شهید، از سوی نوشکا (واحد نوجوان نشر شهید کاظمی) به چاپ دوم رسید. 

جوان آنلاین: مجموعه شش جلدی «طلاش کن» با محور معرفی زندگی و سبک زیست شش دانشمند شهید، از سوی نوشکا (واحد نوجوان نشر شهید کاظمی) به چاپ دوم رسید. 
به گزارش «جوان»، ترور پی‌درپی دانشمندان هسته‌ای ایران در سال‌های گذشته همواره این پرسش را در افکار عمومی مطرح کرده است که چه جریان‌ها و گروه‌هایی پشت این اقدامات قرار دارند و چه اهدافی را دنبال می‌کنند. پیچیدگی و برنامه‌ریزی این ترور‌ها نشان می‌دهد این اقدامات در چارچوب سیاستی هدفمند و مبتنی بر دشمنی با پیشرفت علمی ایران صورت گرفته است. با رخداد‌های اخیر و به‌ویژه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و جنگ رمضان، برای خیلی‌ها روشن‌تر از گذشته شد که رژیم صهیونیستی نقشی اصلی در این ترور‌ها داشته است. 
در چنین شرایطی، معرفی دانشمندان شهید به نسل نوجوان و جوان، به‌عنوان الگو‌هایی علمی و اخلاقی، ضرورتی جدی به‌شمار می‌رود. این دانشمندان نه‌تنها در عرصه علم چهره‌هایی برجسته و کم‌نظیر بودند، بلکه در حوزه اخلاق، ایمان و سبک زندگی نیز نمونه‌هایی الهام‌بخش به حساب می‌آیند. 
مجموعه شش جلدی «طلاش کن» با همین هدف و به همت نوشکا (واحد نوجوان نشر شهید کاظمی) منتشر شده و روایت‌هایی خواندنی و کمتر گفته شده از زندگی شش دانشمند شهید را در قالب کتاب‌هایی کوتاه و مناسب نوجوانان ارائه می‌کند. مجموعه‌ای که به تازگی به چاپ دوم رسید. هر جلد از این مجموعه به یکی از این دانشمندان می‌پردازد و تلاش کرده است با زبانی روان و جذاب، گوشه‌هایی از زندگی، تلاش علمی و ویژگی‌های شخصیتی آنان را برای مخاطبان نوجوان روایت کند. تنوع روایت‌ها و سبک زندگی این دانشمندان نیز باعث شده این مجموعه برای سلیقه‌های مختلف خوانندگان جذاب باشد. 
عناوین این مجموعه شش جلدی عبارتند از:
«سردسته صَمپزف‌ها»؛ روایت‌هایی از زندگی دانشمند شهید محسن فخری‌زاده به قلم زهرا عوض‌بخشی
«پازل اتمی»؛ روایت‌هایی از زندگی دانشمند شهید مجید شهریاری به قلم زینب جلالی
«بمب انرژی»؛ روایت‌هایی از زندگی دانشمند شهید مسعود علی‌محمدی به قلم هانیه پارسائیان
«سکتور سعید»؛ روایت‌هایی از زندگی دانشمند شهید سید کاظم آشتیانی به قلم زینب ملاحسینی
«جهشی»؛ روایت‌هایی از زندگی دانشمند شهید داریوش رضایی‌نژاد به قلم زکیه دشتی‌پور
«آخیش بی‌آخیش»؛ روایت‌هایی از زندگی دانشمند شهید مصطفی احمدی‌روشن به قلم مهدیه مهدی‌پور
از ویژگی‌های این مجموعه می‌توان به روایت‌های کوتاه و خوش‌خوان، نثر ساده و مناسب مخاطب نوجوان و همچنین استفاده از تصاویر کاربردی اشاره کرد که مطالعه کتاب‌ها را برای مخاطب جذاب‌تر می‌کند. ایجاد حس انگیزه، امید و تلاش در میان نوجوانان نیز از اهداف و ویژگی‌های اصلی این مجموعه به شمار می‌رود. 
علاقه‌مندان برای مشاهده و تهیه این مجموعه، به‌صورت تک‌جلدی یا مجموعه کامل می‌توانند به سامانه «من و کتاب» به نشانی manvaketab. com مراجعه یا با ارسال نام کتاب به سامانه پیامکی ۳۰۰۰۱۴۱۴۴۱ آن را تهیه کنند.

برچسب ها: دانشمند ، کتاب ، انتشارات
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار