کد خبر: 1354380
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۲
رئیس قرارگاه جنگ رمضان:
شناسایی پیکر شهدای گمنام و مفقود جنگ اخیر ادامه دارد رئیس قرارگاه جنگ رمضان با اشاره به اقدامات فوری بنیاد شهید در روزهای ابتدایی جنگ، از تشکیل ۹ کمیته تخصصی در سطح ستاد و استان‌ها خبر داد.

جوان آنلاین: نشست خبری قرارگاه جنگ رمضان ظهر امروز با هدف ارائه عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران در جنگ تحمیلی سوم برگزار شد.

به گزارش مهر، فریده اولادقباد، معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران و رئیس قرارگاه «جنگ رمضان»، از تشکیل ساختارهای عملیاتی و آماری برای رسیدگی به وضعیت شهدا و پیگیری مطالبات جامعه ایثارگران خبر داد.

اولادقباد با بیان اینکه در روزهای نخست جنگ، قرارگاه جنگ رمضان با دستور مقام عالی بنیاد شکل گرفت، گفت: همزمان کمیته‌های تخصصی برای پیگیری مطالبات جامعه ایثارگران ایجاد شد و این ساختار در تمامی استان‌ها نیز به‌صورت متناظر تشکیل شد.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین کمیته‌ها، کمیته احراز و پذیرش شهداست که به‌صورت روزانه آمار شهدا را از استان‌ها دریافت و به مسئولان ارشد بنیاد ارائه می‌کند.

رئیس قرارگاه جنگ رمضان با اشاره به بازدیدهای میدانی از روند خدمات‌رسانی به شهدا گفت: تیم‌های بنیاد از معراج شهدای جنگ رمضان در بهشت زهرا بازدید کرده و در جریان مراحل تطهیر، تشییع و تدفین شهدا قرار گرفته‌اند. همچنین مراکز DNA برای شناسایی پیکر شهدای گمنام و مفقود فعال هستند و همچنان این روند ادامه دارد.

وی افزود: در میان شهدای مردمی، گروه‌های مختلفی از جمله زنان، کودکان، سالمندان و افراد غیرنظامی حضور دارند.

وی ادامه داد: از نظر جنسیتی نیز ۴۹۹ نفر از شهدا زن و ۲۹۶۹ نفر مرد هستند و آمار تفکیکی بر اساس سن نیز به‌صورت کامل تهیه شده و در صورت نیاز در اختیار مراجع بین‌المللی قرار خواهد گرفت.

معاون بنیاد شهید با انتقاد از عملکرد برخی کشورهای مدعی حقوق بشر گفت: شهادت غیرنظامیان، دانش‌آموزان و حتی نوزادان، نقض آشکار قوانین بین‌المللی از جمله کنوانسیون‌های ژنو است، اما این موضوع با استانداردهای دوگانه مواجه شده و بازتاب مناسبی در مجامع جهانی نداشته است.

وی از رسانه‌ها خواست صدای مظلومیت شهدای مردمی و نظامی را به گوش جهانیان برسانند و تأکید کرد: بنیاد شهید به‌عنوان مرجع رسمی، تمامی آمارها و مستندات لازم را برای ارائه در مجامع بین‌المللی آماده کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار