کد خبر: 1353767
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۶
افزایش ۲۵ درصدی کرایه اتوبوس و مترو از ۱۵ اردیبهشت در پایتخت معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با رد برخی شائبه ها درباره افزایش نرخ کرایه ها در پایتخت اعلام کرد: افزایش نرخ کرایه ناوگان حمل و نقل عمومی از ۱۵ اردیبهشت ماه اعمال می شود و طبق مصوبه شورای شهر تهران، نرخ کرایه ها در پایتخت ۲۵ درصد افزایش می یابد.

جوان آنلاین: محسن هرمزی روز چهارشنبه اعلام کرد: در حال حاضر کرایه ها در ناوگان حمل و نقل عمومی همچنان با نرخ سال گذشته ( ۱۴۰۴) از شهروندان دریافت می شود و هنوز فزایش نرخی در پایتخت اعمال نشده است.

به گزارش ایرنا، وی تصریح کرد: افزایش ۲۵ درصدی نرخ کرایه ها فقط شامل اتوبوسرانی و مترو می شود و افزایش نرخ کرایه تاکسی ها بسته به مسافت و شرایط مسافرگیری متفاوت کمی متفاوت خواهد بود.

معاون شهردار تهران یادآور شد: مصوبه نرخ کرایه ناوگان حمل و نقل عمومی برای سال ۱۴۰۵ توسط شورای شهر تهران به شهرداری ابلاغ شده است، اما با توجه به شرایط بحران جنگ با نظر شورا اجرایآن به تعویق افتاده و تا نیمه اردیبهشت اجرایی نخواهد شد.

هرمزی تاکید کرد: بنابر اعلام قبلی، استفاده از خدمات ناوگان حمل ونقل عمومی در پایتخت تا ۱۵ اردیبهشت رایگان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار