کد خبر: 1351100
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۶:۰۰
شهادت خادم امنیت مردم قالیباف: دشمن زبون، ضعف در میدان نبرد را با ترور جبران می‌کند
جوان آنلاین: دشمن امریکایی- صهیونیستی در ادامه رفتار‌های جنون‌آمیز و در اقدامی تروریستی، «سردارسرلشکر پاسدار سید مجید خادمی» رئیس «سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» و خادم امنیت مردم را به شهادت رساند. 
بر این اساس، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بیانیه‌ای اعلام کرد سردار سرلشکر پاسدار سید مجید خادمی، رئیس مقتدر و فرهیخته سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جنایت حمله تروریستی دشمن امریکایی صهیونی در جنگ تحمیلی سوم، سحرگاه دوشنبه به فیض عظیم شهادت نائل آمد. در این بیانیه آمده است: «آن سردار عالیقدر طی حدود نیم قرن پاسداری صادقانه و شجاعانه از انقلاب، نظام و میهن اسلامی در حوزه‌های اطلاعاتی و امنیتی نقش‌آفرینی‌های سترگ، ماندگار و درس‌آموزی را ثبت کرده است، که برای سال‌های متمادی می‌تواند راهگشای جامعه اطلاعاتی کشور، به ویژه در مواجهه با دشمنان خارجی در سطوح راهبردی و نقشه‌های شوم و شیطانی آنان برای نفوذ و ایجاد تزلزل در امنیت و آرامش ایران سربلند قرار گیرد. با تبریک و تعزیت این شهادت پرافتخار به محضر حضرت بقیه‌الله الاعظم (ارواحنا فداه) و نایب بر حقش رهبر عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی و فرماندهی کل قوا آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای (مدظله العالی)، خانواده معظم، جامعه اطلاعاتی کشور، به ویژه همرزمان وی در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از درگاه خداوند متعال برای آن شهید والامقام علو درجات و همنشینی با سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام و برای بازماندگان و عموم همکاران و همرزمان ایشان ثبات قدم در خیمه ولایت و ادامه راه قائد شهید امت و دیگر شهدای گران‌قدر ایران اسلامی و جبهه مقاومت را طلب می‌کنیم.»
رئیس‌جمهور در پیامی شهادت سردار سرلشکر پاسدار سید مجید خادمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تسلیت گفت. در بخشی از پیام دکتر پزشکیان آمده است: بار دیگر دست‌های جنایتکار دشمن امریکایی و صهیونی به خون فرزندی از فرزندان پاک و دلاور ایران؛ سردار سرلشکر پاسدار سیدمجید خادمی، رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آغشته شد. بی‌تردید نام و یاد این فرمانده مجاهد در حافظه تاریخی ملت ایران، در دفاع از استقلال و کیان کشور جاودانه خواهد ماند. شهادت او گویای این حقیقت است که امنیت و استقلال ایران اسلامی مرهون فداکاری و از خود گذشتگی فرزندان برومندی است که در سخت‌ترین شرایط، بی‌وقفه برای عزت و آرامش این سرزمین تلاش می‌کنند. 
 دشمن ضعف در میدان نبرد را با ترور جبران می‌کند
رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی به همین مناسبت تأکید کرد: شهادت سردار شهید سیدمجید خادمی نمایش زبونی رژیم صهیونیستی و امریکای مستکبر است که سعی دارند ضعف میدان نبرد را با ترور‌های ناجوانمردانه و حذف مجاهدین فی سبیل‌الله جبران کنند، کما اینکه این توطئه کور استکبار همواره ابتر و بی‌نتیجه است و ضربات سخت‌تری در انتظار آنان خواهد بود. 
در پیام محمدباقر قالیباف آمده است: «شهادت برادر عزیزم، مجاهد نستوه و رئیس متعهد سازمان اطلاعات سپاه، سردار شهید سیدمجید خادمی نمایش زبونی رژیم صهیونیستی و امریکای مستکبر است که سعی دارند ضعف میدان نبرد را با ترور‌های ناجوانمردانه و حذف مجاهدین فی سبیل‌الله جبران کنند، کما اینکه این توطئه کور استکبار همواره ابتر و بی‌نتیجه است و ضربات سخت‌تری در انتظار آنان خواهد بود. مجاهدت‌های این سردار گرامی همواره در گمنامی بود و نسل‌های آینده در سایه ابتکارات و اقدامات مردی خواهند زیست که سربازی راستین برای حضرت امام خمینی و رهبر شهیدمان امام خامنه‌ای رحمت‌الله‌علیهما، حضرت آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای و ملت شهیدپرور ایران بود و امنیت و آرامش را به بهای خون خویش برای آنان به ارمغان آورد. بدون شک همانند گذشته صالحی بعد صالح در این خاک خواهد آمد و پرچمداری بعد از شهیدی متولد خواهد شد تا دفاع از این آرمان بر زمین نماند.»
رئیس قوه قضاییه در پیامی شهادت سردار سرلشکر پاسدار سید مجید خادمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تبریک و تسلیت گفت. حجت الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای تصریح کرده است: قدر متیقّن، عناصر مخلص جامعه اطلاعاتی کشور، راه فرماندهان شهید خود را استمرار می‌بخشند و اجازه نخواهند داد در حرکت کلی ناظر بر ثبات و امنیت ملی و دفع شرارت‌های بدخواهان، کوچک‌ترین ثلمه و فترتی حاصل شود. 
سردار سرلشکر «علی عبداللهی» فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا (ص) هم در پیامی به مناسبت شهادت سردار خادمی نوشت: دشمنان امریکایی صهیونیستی باید بدانند ملت و نیرو‌های مسلح ما با شهادت فرزندان مجاهد خود، مقاوم‌تر و مصمم‌تر شده و با اراده و انگیزه مضاعف تا پیروزی نهایی، راه شهیدان را تداوم خواهند بخشید و دشمنان ملت و ایران سربلند را سر جایشان خواهند نشاند. 
امیر سرلشکر «امیر حاتمی»، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، هم در پیامی ضمن تبریک و تسلیت شهادت سردار سرلشکر پاسدار مجید خادمی رئیس سازمان اطلاعات سپاه، تأکیدکرد اقدامات رذیلانه دشمن امریکایی-صهیونی در روحیه مقاومت ملت غیور ایران بی‌تاثیر است. وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح نیز با صدور پیامی تصریح کرد: بی‌تردید، این اقدام جنایتکارانه نیز همچون دیگر تلاش‌های مذبوحانه دشمنان، خللی در مسیر اقتدار و امنیت کشور ایجاد نخواهد کرد، بلکه موجب عزم راسخ‌تر فرزندان ملت ایران در ادامه راه این شهید والامقام خواهد شد. محمد مخبر دستیار و مشاور رهبر معظم انقلاب هم در پیامی به مناسبت شهادت سردار خادمی نوشت: تلاش‌های مجاهدانه این سردار شهید در طول سال‌های مسئولیت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ویژه در حوزه‌های اطلاعاتی و امنیتی در مقابل دستگاه‌های جاسوسی کشور‌های متخاصم، به عنوان یادگار ایشان در تاریخ این کشور ثبت و ضبط خواهد شد.
برچسب ها: شهادت ، سپاه ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار