کد خبر: 1349654
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۷
لیگ نخبگان آسیا متمرکز در عربستان برگزار می‌شود بر اساس برنامه اعلام‌شده، هر هفت مسابقه لیگ نخبگان آسیا از مرحله یک چهارم نهایی تا پایان به‌صورت تک‌بازی و در فاصله زمانی ۲۷ فروردین تا ۵ اردیبهشت در شهر جده عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

جوان آنلاین: به نقل از AFC، در حالی که کمتر از یک ماه تا آغاز مرحله متمرکز و پایانی فصل ۲۶-۲۰۲۵ این رقابت‌ها باقی مانده است، مراسم قرعه‌کشی دیدار‌های مرحله یک‌چهارم نهایی تا فینال را مشخص می‌کند. بر اساس برنامه اعلام‌شده، هر هفت مسابقه این مرحله به‌صورت تک‌بازی و در فاصله زمانی ۲۷ فروردین تا ۵ اردیبهشت در شهر جده عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در مرحله پایانی این دوره، تقابل‌های بین‌منطقه‌ای شکل می‌گیرد و برخلاف مراحل قبلی، تقسیم‌بندی سنتی شرق و غرب در جمع هشت تیم پایانی وجود نخواهد داشت. چهار تیم از منطقه شرق اوایل این ماه با عبور از مرحله یک‌هشتم نهایی صعود کرده‌اند و چهار تیم باقی‌مانده نیز ماه آینده مشخص می‌شوند.

بر اساس برنامه مسابقات، نخستین دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی روز ۲۷ فروردین برگزار می‌شود. دیدار‌های دوم و سوم این مرحله در ۲۸ فروردین و آخرین مسابقه نیز در ۲۹ فروردین انجام خواهد شد. هم‌چنین نیمه‌نهایی اول در ۳۱ فروردین و نیمه‌نهایی دوم در اول اردیبهشت برگزار می‌شود.

دیدار نهایی این رقابت‌ها روز ۵ اردیبهشت در ورزشگاه شهر ورزشی ملک عبدالله جده برگزار خواهد شد؛ مسابقه‌ای که قهرمان فوتبال باشگاهی آسیا را مشخص می‌کند و حداقل ۱۲ میلیون دلار جایزه برای تیم برنده در نظر گرفته شده است.

تیم فوتبال تراکتور در مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا به مصاف شباب الاهلی امارات خواهد رفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار