تیم فوتبال استقلال فردا (سهشنبه) در شرایطی در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا سطحدو به مصاف الحسین اردن میرود که ساپینتو تمام بازیکنان خود را در اختیار دارد. جوان آنلاین: تیم فوتبال استقلال فردا شب در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف الحسین اردن خواهد رفت.
به گزارش ایرنا، آبیپوشان که در بازی رفت یک بر صفر به حریف خود باختند امیدوار هستند این شکست را جبران و جواز حضور در مرحله بعدی این رقابتها را به دست آورند.
ساپینتو در شرایطی تیمش را برای بازی با نماینده اردن آماده خواهد کرد که به جز جلالالدین ماشاریپوف که مدتهاست تحت عمل جراحی قرار گرفته و در کشور ازبکستان به سر میبرد، سایر نفراتش را در اختیار دارد.
روزبه چشمی کاپیتان تیم فوتبال استقلال که به بهبودی کامل رسیده، مشکلی برای همراهی استقلال ندارد و به نظر میرسد که در بازی برگشت فرصت حضور در میدان را پیدا کند.
دیدار برگشت تیمهای استقلال و الحسین اردن، فردا سهشنبه از ساعت ۲۱:۴۵ برگزار میشود.