کد خبر: 1344989
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۳
عراقچی با وزیر خارجه عمان دیدار کرد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در دور دوم مذاکرات هسته‌ای به ژنو سفر کرده است، عصر امروز (دوشنبه) با «بدر البوسعیدی» رئیس دستگاه دیپلماسی عمان دیدار کرد.

جوان آنلاین: «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در دور دوم مذاکرات هسته‌ای به ژنو سفر کرده است، عصر امروز (دوشنبه) با «بدر البوسعیدی» رئیس دستگاه دیپلماسی عمان دیدار کرد.

به گزارش مهر، این دیدار مطابق روال مذاکرات هر دور و با هدف انجام هماهنگی‌های نهایی پیش از آغاز رسمی گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم میان تهران و واشنگتن برگزار شد.

بر اساس برنامه اعلام شده، مذاکرات هسته‌ای، فردا صبح (سه‌شنبه) با میانجی‌گری عمان و در سفارت این کشور برگزار خواهد شد.

عراقچی که ریاست هیات ایرانی را برعهده دارد، صبح امروز با رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار کرد و در جریان آن، نقطه‌نظرات فنی ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای غیرمستقیم ایران-آمریکا مطرح شد.

دور جدید مذاکرات هسته‌ای جمعه ۱۷ بهمن در مسقط برگزار شد که در آن هیات‌های مذاکره کننده ایران و آمریکا، مجموعه‌ای از نظرات، ملاحظه‌ها و رویکرد‌های خود را از طریق بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان به یکدیگر منتقل کردند.

در پایان این مذاکرات، دو طرف، این گفت‌و‌گو‌ها را «خوب» توصیف و برای تداوم این گفت‌و‌گو‌ها ابراز تمایل کرده‌اند.

وزیر امور خارجه کشورمان پیشتر با انتشار پیامی در ایکس نوشت: با ابتکارات واقعی برای دستیابی به توافقی عادلانه و متوازن به ژنو آمده‌ام. آنچه مطلقاً در دستور کار نیست: تسلیم در برابر تهدیدها.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار