کد خبر: 1344269
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵
زلنسکی احتمال برگزاری انتخابات را رد کرد رئیس‌جمهور اوکراین گزارش‌ها مبنی بر این‌که قصد دارد در سالگرد آغاز جنگ در ۲۴ فوریه(۵ اسفند)، برگزاری انتخابات را اعلام کند، رد کرد.

جوان آنلاین: به نقل از روزنامه «ایندیپندنت»، او در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «حتی اگر قصد یا گام‌های مرتبطی برای جلو انداختن برخی انتخابات وجود داشته باشد، معتقدم استفاده از چنین تاریخی برای صحبت درباره سیاست، کاملاً ایده‌ای احمقانه خواهد بود.»

به گزارش ایرنا، با این حال، او در گفت‌و‌گو با خبرنگاران اظهار داشت: «اما قطعاً ما برای انتخابات آماده‌ایم. گفته‌ام که انجام آن بسیار ساده است: آتش‌بس برقرار شود — انتخابات برگزار خواهد شد. این موضوعی مرتبط با امنیت است.»

زلنسکی در سال ۲۰۱۹ با اکثریت قاطع آرا انتخاب شد و بر اساس قانون اساسی، تا زمانی که اوکراین در وضعیت جنگی قرار دارد، نمی‌تواند انتخابات جدید برگزار کند.

گزارش‌هایی از برنامه احتمالی او برای اعلام انتخابات در این ماه خبر می‌دادند که ظاهراً در واکنش به فشار‌های آمریکا و ادعا‌های کرملین و کاخ سفید مطرح شده‌اند؛ ادعا‌هایی مبنی بر این‌که او فاقد پشتوانه دموکراتیک است.

رئیس جمهور روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) نیز عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشور‌های غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیارد‌ها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار