کد خبر: 1343718
تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۴
عملیات گسترده پلیس کرمان با ۱۵۱ دستگیری و کشف ۴۲۰ سرقت فرمانده انتظامی شهرستان کرمان در تشریح نتایج طرح اخیر ارتقاء امنیت اجتماعی مرکز استان کرمان از ۱۵۱ دستگیری و کشف ۴۲۰ سرقت خبر داد.

جوان آنلاین: سرهنگ اکبر نجفی، گفت: طرح ارتقاء امنیت اجتماعی طی چند روز اخیر با جدیت در سطح کلانتری و پاسگاه‌های تابعه شهرستان کرمان به اجرا در آمد.

به گزارش مهر؛ وی دستگیری ۱۵۱ نفر سارق، کشف ۴۲۰ فقره سرقت و ۸ فقره زورگیری را از نتایج مهم این طرح برشمرد و گفت: دستگیری ۳۲۸ معتاد متجاهر، دستگیری ۸۱ خرده فروش مواد مخدر و دستگیری ۴۸ متهم تحت تعقیب از دیگر دستاورد‌ها بودند.

فرمانده انتظامی شهرستان کرمان افزود: کشف ۱۲۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق و کشف بیش از ۲۶ هزار عدد انواع قرص‌های مخدر، کشف ۱۲ کیلو انواع مواد مخدر و ۶ قبضه سلاح جنگی و شکاری همراه با توقیف ۱۶۰ دستگاه خودروی شوتی در مراحل مختلف این طرح رقم خورد.

سرهنگ نجفی، ضمن قدردانی از همکاری‌های گسترده اطلاعاتی و عملیاتی پلیس آگاهی، پلیس مبارزه با مواد مخدر، پلیس امنیت عمومی، پلیس امنیت اقتصادی و دیگر رده‌ها در این طرح و طرح‌های مشابه، بر تلاش مضاعف برای پیشگیری از جرائم تاکید و بیان کرد: بیشترین دستگیری‌ها در حوزه سرقت تجهیزات انتقال برق بوده است که تلاش می‌کنیم از اینگونه سرقت‌ها که زمینه ساز خسارات سنگین به عموم مردم و اماکن عمومی هستند جلوگیری شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار