کد خبر: 1343005
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
آرمین بینا

جوان آنلاین: تصادف مرگبار یک خودروی سواری با مادر و کودک خردسالش در محله شهرزیبا در غرب تهران، در نگاه نخست یک حادثه رانندگی به نظر می‌رسید، اما بررسی‌های پلیسی نشان داد راننده خودرو که در کار واردات لوازم خودروست پیش از وقوع تصادف با ضربه چاقو به قتل رسیده و این حادثه، راز یک جنایت هولناک را فاش کرد. مأموران یکی از شریک‌های او را به عنوان مظنون به قتل بازداشت کردند. 
شامگاه دوشنبه هشتم دی‌ماه امسال، رهگذران خیابانی در محله شهرزیبا شاهد صحنه‌ای دلخراش بودند. یک خودروی سواری دوو که در حال حرکت بود، ناگهان از مسیر اصلی منحرف شد، کنترل خود را از دست داد و وارد پیاده‌رو شد. این خودرو با مادر و پسر خردسالش برخورد و هر دو را به شدت زخمی کرد. 

 راننده غرق در خون پشت فرمان
پس از برخورد، خودرو متوقف شد و مادر و کودک خونین روی زمین افتادند. اهالی محل و رهگذران با عجله به کمک مصدومان شتافتند، اما با صحنه‌ای عجیبی روبه‌رو شدند؛ راننده میانسال خودرو نیز زخمی و بی‌حرکت پشت فرمان افتاده بود. بلافاصله موضوع به پلیس و اورژانس گزارش شد. 

 کشف جسد در خودرو
با حضور مأموران پلیس و نیرو‌های اورژانس، مادر و کودک زخمی به بیمارستان منتقل شدند. همزمان مأموران در بررسی داخل خودرو با جسد غرق در خون راننده ۵۶ ساله‌ای به نام رسول روبه‌رو شدند که جان باخته بود. مرگ مرموز راننده به قاضی محسن اختیاری، بازپرس ویژه قتل دادسرای امور جنایی تهران گزارش شد. بازپرس جنایی به همراه تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی در محل حاضر شدند و تحقیقات تخصصی را آغاز کردند. بررسی‌های اولیه تیم جنایی نشان داد راننده خودرو بر اثر اصابت ضربه چاقو به قفسه سینه‌اش به قتل رسیده بود. این یافته فرضیه تصادف ساده را کاملاً منتفی کرد و پرونده وارد فاز جنایی شد. 

 ۲ فرضیه اصلی
بازپرس جنایی در نخستین مرحله با دو فرضیه روبه‌رو شد؛ نخست اینکه راننده پیش از تصادف هدف ضربه چاقو قرار گرفته و به دلیل خونریزی شدید، کنترل خودرو را از دست داده و با مادر و کودک تصادف کرده است. 
فرضیه دوم هم این بود که پس از تصادف، یکی از بستگان مصدومان با راننده درگیر شده و او را به قتل رسانده و از محل گریخته است. 

 رازگشایی دوربین‌های مداربسته
برای روشن شدن حقیقت، تیم جنایی به سراغ دوربین‌های مداربسته اطراف محل حادثه رفت. تصاویر ضبط شده لحظات حساسی را ثبت کرده بود. در این تصاویر، مردی میانسال در حالی دیده می‌شود که خودرو در حال حرکت است. او سراسیمه و وحشت‌زده از صندلی جلو پیاده می‌شود، نگاهی به اطراف می‌اندازد و فرار می‌کند. 
 در ادامه تصاویر مشخص می‌شود راننده زخمی همچنان به رانندگی ادامه می‌دهد و به نظر می‌رسد قصد داشته خود را به مرکز درمانی برساند، اما خونریزی شدید باعث بیهوشی او شده و در نهایت تصادف رخ داده است. کارآگاهان در بررسی مدارک شناسایی مقتول دریافتند رسول در کار واردات لوازم یدکی خودرو فعالیت داشته و مدتی قبل با یکی از همکارانش دچار اختلاف مالی شده بود. خانواده مقتول نیز این موضوع را تأیید کردند. 
 به گفته خانواده، رسول با مردی به نام فرشید اختلاف حسابی به مبلغ یک میلیارد تومان داشته و همین بدهی، منجر به تنش و اختلاف میان آنها شده بود. تصویر فرد فراری که توسط دوربین‌ها ثبت شده بود به خانواده مقتول نشان داده شد و آنها فرشید را شناسایی کردند. 
 سرنخ‌های به‌دست آمده کافی بود تا مأموران به دستور بازپرس جنایی، فرشید، شریک سابق مقتول را بازداشت و برای تحقیقات به اداره دهم پلیس آگاهی منتقل کنند. 

 انکار متهم
فرشید در بازجویی‌ها هرگونه دخالت در قتل را انکار کرد و مدعی شد فردی که در تصاویر دوربین‌های مداربسته دیده می‌شود، شباهت زیادی به او دارد، اما خودش نیست. او گفت: «من و رسول سال‌ها شریک و دوست بودیم. درست است که یک میلیارد تومان به او بدهکار بودم، اما بار‌ها گفته بودم بدهی‌ام را پرداخت می‌کنم. روز حادثه قراری با او نگذاشته بودم و هیچ انگیزه‌ای هم برای قتلش نداشتم.» با وجود انکار متهم، شواهد و قرائن موجود همچنان او را در مظان اتهام قرار داده است. متهم برای روشن شدن زوایای پنهان این پرونده و تکمیل تحقیقات در اختیار کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران قرار دارد.

برچسب ها: قتل ، تصادف ، غرب
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار