کد خبر: 1341973
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
محرکان اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران دستگیر شدند رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا از دستگیری محرکان اصلی و سرشبکه‌های اغتشاشات در غرب و شرق تهران خبر داد.

جوان آنلاین: سردار سید مجید فیض جعفری، رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا گفت: به استحضار مردم شریف ایران اسلامی می‌رسانم که فرزندان شما در پلیس امنیت عمومی فراجا در ۴۸ ساعت گذشته با همکاری جوامع اطلاعاتی و قوه قضائیه با چندین عملیات گسترده اطلاعاتی ضربات سختی به سازمان جرم اغتشاشگران، اوباش و تروریست‌های خیابانی وابسته به استکبار جهانی وارد کردند و موفق شدند ۱۲ نفر از محرکان اصلی و سرشبکه هایی را که در غرب و شرق تهران بزرگ اقدام به آتش زدن اماکن عمومی، دولتی و خودروهای شهروندان کردند، دستگیر و مقادیر زیادی سلاح سرد و مواد آتش زا کشف کنند.

به گزارش مهر، رئیس پلیس امنیت عمومی فراجا در پایان گفت: یک هشدار قاطع به اغتشاشگران می‌دهم، بهتر است خود را تسلیم قانون و به نزدیک‌ترین مقر انتظامی معرفی کنند، در غیر این صورت با برخورد سخت و قاطع پلیس مواجه خواهند شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار