کد خبر: 1340667
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۴۰
جان تازه‌ به آزادراه‌های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: عملیات بهسازی و ایمن‌سازی آزادراه‌های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان به‌منظور بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای در حال اجرا است.

جوان آنلاین: اروجعلی علیزاده، معاون راهداری سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: عملیات بهسازی و ایمن‌سازی آزادراه‌های قم- کاشان و کاشان- نطنز- اصفهان به‌منظور بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای و رضایتمندی کاربران جاده‌ای در حال اجرا بوده و این محور‌های کریدوری جان تازه‌‎ای می‌گیرند.

وی اظهار کرد: عدم نگهداری مناسب آزادراه قم- کاشان از سوی سرمایه‌گذار این پروژه طی سال‌های متوالی بهره‌برداری از آن و نواقص موجود در کیفیت رویه راه، موجب نارضایتی کاربران جاده‌ای شده بود.

وی بیان کرد: با توجه به سهم بالای تردد وسایل نقلیه از این محور کریدوری به طول ۱۰۴ کیلومتر، این آزادراه از ابتدای اسفندماه ۱۴۰۳ از سرمایه‌گذار پروژه به سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تحویل داده شده است.

معاون راهداری با اشاره به پایش خرابی‌های محور و برآورد‌های لازم در زمینه ارتقاء کیفی آسفالت و ایمنی آزادراه قم- کاشان، عنوان کرد: عملیات اجرایی در این محور آغاز شده و با اختصاص اعتبار ۸۵۰ میلیارد تومانی، لکه‌گیری در مسیر‌های رفت و برگشت آن انجام شده است.

علیزاده از اجرای ۶۰ کیلومتر روکش آسفالت تقویتی و ۳۵ کیلومتر روکش آسفالت حفاظتی در این آزادراه خبر داد و افزود: از ابتدای اجرای عملیات بهسازی رویه راه، تاکنون ۳۵۶ هزار و ۶۰۰ تُن آسفالت‌ریزی در این محور کریدوری انجام شده است.

وی با تاکید بر این‌که نگهداری مستمر محور‌های آزادراهی کشور یک ضرورت مهم است، افزود: عملیات آسفالت‌ریزی در بخش‌های دیگری از این محور در حال اجرا است، به‌نحوی‌که اقدامات صورت‌گرفته رضایت نسبی کاربران جاده‌ای را تامین کرده است.

معاون راهداری عنوان کرد: به موازات بهبود کیفیت آسفالت، اقدامات متعددی شامل خط‌کشی، نصب نیوجرسی، روشنایی نقطه‌ای و تکمیل علائم راهنمایی و رانندگی به‌منظور ارتقاء ایمنی تردد کاربران جاده‌ای در آزادراه قم- کاشان اجرایی شده و امید است، پروژه تکمیل آسفالت و بهسازی این محور طی سال آینده به‌طور کامل اجرایی و عملیاتی شود.

علیزاده در بخش دیگری از سخنان خود از تخصیص اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومانی به پروژه بهسازی آزادراه کاشان- نطنز- اصفهان خبر داد و گفت: تاکنون با صرف ۷۵ هزار تُن آسفالت، عملیات روکش آسفالت ۲۵ کیلومتر از این مسیر اجرایی شده و بهسازی بخش‌های دیگر این محور به طول ۹۰ کیلومتر در سال آینده استمرار می‌یابد.

به گزارش مهر، وی ادامه داد: سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با برنامه‌ریزی برای تکمیل پروژه روسازی و ایمن‌سازی آزادراه کاشان- نطنز- اصفهان و رفع نواقص و مشکلات موجود در این مسیر، به دنبال بهبود خدمات‌رسانی و تسهیل در تردد ایمن و آسان کاربران جاده‌ای است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار