کد خبر: 1339981
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۸
سردار رادان: تعداد زیادی از عوامل تروریستی دستگیر شدند فرمانده کل انتظامی کشور از بازداشت تعداد دیگری از تروریست‌های مسلح خبر داد.

جوان آنلاین: سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور در برنامه خبر نیمروزی در دیدار با امیر سرلشگر حاتمی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران از بازداشت تعداد دیگری از تروریست‌های مسلح خبر داد و گفت: دستگاه‌های امنیتی و رزمندگان پلیس توانستند تعداد دیگری از تروریست‌های آشوب گر و اغتشاشگر را در مخفیگاه شأن دستگیر کنند. همان کسانی که در اظهاراتشان به شهادت رساندن پلیس، تخریب کردن و آتش زدن اماکن مذهبی و منازل مردم و خودروها اعتراف کردند.

به گزارش مهر، وی افزود: نیروهای پلیس آنها را دستگیر و سلب سلاح کردند و یکی از تروریست‌ها که قصد مقاوت داشت توسط دستگاه امنیتی به هلاکت رسید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار