کد خبر: 1339914
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸
تخلیه پنهانی پایگاه عین الاسد توسط نظامیان آمریکایی منابع امنیتی در عراق از آغاز روند تخلیه پایگاه عین الاسد توسط نظامیان آمریکایی بدون اعلام رسمی آن خبر دادند.

جوان آنلاین: منابع امنیتی در عراق اعلام کردند که نظامیان آمریکایی روند خروج از پایگاه هوایی عین الاسد در استان الانبار را آغاز کرده‌اند و این اقدام در چارچوب تحرکات لجستیکی بدون اعلام رسمی انجام می‌شود.

به گزارش مهر، آنها اضافه کردند که طرف آمریکایی با شرکت‌های داخلی در عراق برای انتقال تجهیزات نظامی سنگین خود قرارداد بسته است. این تجهیزات داخل محموله‌های ویژه بسته بندی شده تا به پایگاه الحریر در اربیل واقع در اقلیم کردستان عراق منتقل شوند.

این منابع تصریح کردند که گام مذکور در راستای باز استقرار نیروهای آمریکایی و نه یک خروج متعارف علنی، صورت می‌گیرد. این نیروها هیچکدام از تجهیزات یا سلاح‌های خود را برای نیروهای عراقی باقی نمی‌گذارند و همه خودروهای رزمی و نظامی را با خود می‌برند. پایگاه عین الاسد به صورت کامل از نیروهای آمریکایی و تجهیزات آنها تخلیه می‌شود.

آنها بیان کردند: یک کمیته رسمی از سوی وزارت دفاع عراق مسئول به دست گرفتن کنترل این پایگاه را بعد از پایان یافتن کامل روند مذکور خواهد بود.

برچسب ها: عین الاسد ، امریکا ، عراق
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار