کد خبر: 1339816
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
حذف تلخ از جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا
فریدون حسن

جوان آنلاین: اتفاق خاصی رخ نداد، مثل همیشه تیم امید فوتبال ایران ناامیدمان کرد. جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا هم جایی نبود که امید‌های فوتبال ایران بتوانند خود را نشان دهند. دو بازی بدون گل مقابل کره‌جنوبی و ازبکستان و یک شکست تحقیرآمیز مقابل لبنان ثمره کار تیمی بود که نشان داد برخلاف نامش نباید به آن امید بست. 
دیروز حتی ازبکستان هم برای ایران بازی کرد. آنها کره‌جنوبی را بردند و این فرصت را به ایران دادند تا با برتری حتی یک گل صعود کند، اما شاگردان روانخواه قدرت بردن نداشتند. تا بار دیگر ثابت شود فوتبال ایران در رده امید هیچ حرفی برای گفتن در آسیا ندارد. تیمی که در جمع چهار تیم، چهارم شد، آن هم بدون گل زده. تیمی که راه دروازه حریفانش را گم کرده بود. تیمی که شاید اگر محمد خلیفه درون دروازه‌اش نبود بیشتر از یک گل هم دریافت می‌کرد تا حذف فضاحت‌بارش بیشتر به چشم بیاید. 
امید روانخواه باید به جای عیب و ایراد گرفتن از چمن ورزشگاه به بازیکنانش راه گلزنی را می‌آموخت تا به جای تیر دروازه، تور دروازه حریفان را به لرزه درآورند. اما او ترجیح داد به جای برطرف کردن ایراد‌های فنی تیمش به زمین و زمان عیب و ایراد بگیرد تا به جایی برسیم که دیروز بدون گل زده با جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا خداحافظی کنیم و لبنانی که با دو شکست مقابل ما قرار گرفته بود، طعم شیرین پیروزی را بچشد و مثل ما راهی خانه شود. اتفاق خاصی رخ نداده؛ امید‌های فوتبال ایران مثل همیشه باختند و حالا باز هم حتماً جلسه تشکیل می‌شود که چرایی این اتفاق تکراری بررسی شود، جلساتی که اگر نتیجه داشت وضعیت تیم امید ایران این نبود.

برچسب ها: فوتبال ، امید ، جام ملت ها
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار