کد خبر: 1339767
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶
وضعیت بازار کالا‌های اساسی در پردیس بررسی‌های خبرنگار نشان می‌دهد، که وضعیت بازار کالا‌های اساسی در پردیس سطح مطلوبی است و عرضه این کالا‌ها به مردم بدون مشکل در حال انجام است.

جوان آنلاین: مهدی مهدی زاده، رئیس جهاد کشاورزی پردیس در گفت‌و‌گو با خبرنگار از تأمین برنج، روغن، مرغ و سایر کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم پردیس خبر داد و افزود: ۷۰ تن برنج و ۳۰ تن روغن روز گذشته وارد پردیس شدند و این میزان پاسخگوی نیاز شهروندان است.

به گزارش مهر، وی گفت: در حال حاضر برنج هندی با قیمت کیلویی ۱۲۹ هزار تومان، مرغ گرم کیلویی ۲۶۰ هزار تومان و روغن هم به قیمت مصوب ۲۱۷ هزار تومان عرضه می‌شود.

فرماندار پردیس نیز از تأمین ۱۱ قلم اجناس کالابرگ در این شهرستان خبر داد و به خبرنگار مهر گفت: مراکز عرضه کالا در سطح شهرستان آمادگی لازم برای تأمین اجناس مشمول طرح کالابرگ را دارند.

رضا طاهرخانی همچنین گفت: بیش از نیاز بازار پردیس مرغ و روغن در بازار داریم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار