کد خبر: 1339518
تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳
مقام دانمارکی: الحاق گرینلند به آمریکا موجب فروپاشی ناتو می‌شود یک نماینده پارلمان دانمارک گفت: الحاق گرینلند به آمریکا موجب فروپاشی پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) خواهد شد.

جوان آنلاین: راسموس یارلوف نماینده پارلمان دانمارک در گفت‌وگو با روزنامه «دِلو» اسلوونی گفت که در صورت الحاق گرینلند به آمریکا، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) دیگر قادر به ادامه حیات نخواهد بود.

به گزارش مهر، وی افزود: اگر آمریکایی‌ها تصور کنند حق دارند سرزمین‌های دیگر اعضای ناتو را تصرف کنند، فکر نمی کنم این پیمان دوام بیاورد.

نماینده پارلمان دانمارک به همکاری این کشور با آمریکا در حمله به افغانستان اشاره کرد و افزود: ما یکی از وفادارترین متحدان آمریکا هستیم. کشورهای دیگر بارها ما را به دلیل وفاداری بیش از حد به آمریکایی‌ها مورد انتقاد قرار داده‌اند، چرا که ما به عراق و افغانستان حمله کردیم و داده‌های اطلاعاتی دانمارک را در اختیار آمریکایی‌ها گذاشتیم. بنابراین، اگر آمریکایی‌ها به ما حمله کنند، عملاً هیچ‌کس در امان نخواهد بود. به همین دلیل، بقیه جهان نیز باید نگران باشند.

این قانون‌گذار دانمارکی تأکید کرد که الحاق گرینلند به آمریکا بدون رضایت کپنهاگ، نقض حقوق بین‌الملل و توافقات دوجانبه خواهد بود.

گرینلند منطقه‌ای خودمختار تحت حاکمیت دانمارک است. اتحادیه اروپا خواسته آمریکا برای الحاق گرینلند به خاک خود را رد کرده است. تنش‌ها بین بروکسل و واشنگتن درباره مالکیت این منطقه رو به افزایش است.

برچسب ها: دانمارک ، ترامپ ، ناتو
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار