کد خبر: 1339375
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰
تنش آبی در کشور کاهش یافت معاون فنی و مهندسی شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: تنش آبی در اثر مدیریت مصرف بهینه آب و ترویج فرهنگ صرفه‌جویی در بیشتر شهر‌ها و روستا‌های کشور کاهش یافته است.

جوان آنلاین: ذوالفقار مهدی زاده روز یکشنبه در آیین معارفه مدیرعامل آب و فاضلاب استان اردبیل اظهار کرد: با وجود خشکسالی پی در پی و کاهش بارندگی در سال‌های اخیر، تنش آبی و قطعی آب را به حداقل رساندیم.

به گزارش ایرنا، وی با بیان اینکه رویکرد اصلی آب و فاضلاب جهت‌گیری اقتصاد آب در کشور است، افزود: بازچرخانی پساب و استفاده حداکثری از پساب از دیگر رویکرد‌های مهم این شرکت است که در اولویت جدی قرار دارد.

مهدی زاده، شرکت آب و فاضلاب را موفق‌ترین شرکت در اجرای طرح‌های عمرانی اعلام کرد و گفت: این شرکت از جمله شرکت‌های موفق و خصوصی بر اساس سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی است.

وی با اشاره به میزان درآمد سرمایه‌ای شرکت آب و فاضلاب اظهار کرد: سال گذشته درآمد سرمایه‌ای شرکت ۳۸۰ هزار میلیارد ریال بود حال این که مجموع اعتبارات طرح‌های آن ۳۰۰ هزار میلیارد ریال بود.

مهدی زاده احداث تصفیه‌خانه آب و فاضلاب در روستا‌ها را یادآور شد و گفت: برای تامین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی، احداث تصفیه‌خانه در تمام روستا‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

 در این مراسم از زحمات مسعود خیرجو قدردانی و مهدی مرادجو به عنوان مدیرعامل جدید آب و فاصلاب استان اردبیل معرفی شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار