کد خبر: 1337887
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۵
دو دیدار دوستانه تیم ملی فوتسال با عراق نهایی شد رئیس سازمان لیگ فوتسال اعلام کرد تیم ملی ایران در چارچوب برنامه‌های تدارکاتی خود، دو دیدار دوستانه مقابل تیم ملی فوتسال عراق برگزار خواهد کرد.

جوان آنلاین:احسان کامیانی، رئیس کمیته و سازمان لیگ فوتسال، درباره آخرین وضعیت تیم ملی فوتسال اظهار داشت: شب گذشته و بنا به اعلام کادر فنی تیم ملی فوتسال، ۲۰ بازیکن به اردوی تیم ملی فراخوانده شدند و به این ترتیب اردوی رسمی تیم ملی از ۱۵ دی آغاز شده و تا ۴ بهمن ادامه خواهد داشت.

به گزارش ایسنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، او در ادامه گفت: پیش از هر چیز باید از مدیران، مربیان و هوادارانی که در ۲۱ هفته گذشته لیگ فوتسال با کیفیتی را پشت سر گذاشتند تشکر کنم که زمینه رشد و شکوفایی این رشته را فراهم آوردند. در این مدت بازیکنان بسیار خوبی دیده شدند که همین موضوع حتی کار انتخاب را برای کادر فنی تیم ملی دشوار کرده و این اتفاق برای فوتسال ایران بسیار خوشحال‌کننده است.

کامیانی درباره برنامه‌های تدارکاتی تیم ملی فوتسال افزود: کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال از ابتدای سال برگزاری دیدار‌های دوستانه برای تیم ملی را در دستور کار قرار داد، علاوه بر تورنمنت تایلند، دو دیدار دوستانه مقابل تیم ملی روسیه برگزار کردیم و پس از آن نیز چند مسابقه خوب در چارچوب رقابت‌های همبستگی کشور‌های اسلامی انجام شد و بعد با توجه به درخواست کادر فنی، برنامه‌ریزی برای برگزاری دیدار‌های تدارکاتی جدید در دستور کار قرار گرفت.

رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال تصریح کرد: با توافقات صورت‌گرفته میان فدراسیون فوتبال ایران و عراق، مقرر شد تیم ملی فوتسال عراق برای انجام دو دیدار دوستانه در روز‌های ۲۴ و ۲۶ دی‌ماه به ایران سفر کند. تیم ملی عراق در جام ملت‌های آسیا با تیم‌های اندونزی، جمهوری قرقیزستان و کره جنوبی هم‌گروه است و با توجه به نزدیک‌بودن مسابقات جام ملت‌های آسیا و تصمیم کادر فنی دو تیم، این دیدار‌ها در مرکز ملی فوتبال و پشت در‌های بسته برگزار خواهند شد.

برچسب ها: فوتسال ، عراق ، لیگ
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار