کد خبر: 1336271
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۰
دعوت توکایف از ترامپ برای سفر به قزاقستان دفتر ریاست‌جمهوری قزاقستان اعلام کرد که رئیس‌جمهور این کشور از همتای آمریکایی خود دعوت کرده تا به قزاقستان سفر کند.

جوان آنلاین:دفتر ریاست‌جمهوری قزاقستان شامگاه سه‌شنبه از تماس تلفنی «قاسم جومارت توکایف» رئیس‌جمهور قزاقستان با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا خبر داد.

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، دفتر ریاست‌جمهوری قزاقستان اعلام کرد که توکایف از ترامپ برای سفر به قزاقستان دعوت کرده است.

طبق اطلاعیه دفتر ریاست‌جمهوری قزاقستان، رئیس‌جمهور این کشور در گفت‌و‌گو با رئیس‌جمهور آمریکا به دشواری حل مناقشه در اوکراین اشاره کرد و اظهار داشت: «این موضوع مستلزم مصالحه است.»

قاسم جومارت توکایف در گفت‌و‌گو با دونالد ترامپ تاکید کرد: «قزاقستان در صورت لزوم آماده ارائه بستری برای مذاکرات در مورد مناقشه اوکراین است.»

به گزارش ایسنا، در پایان بیانیه دفتر ریاست‌جمهوری قزاقستان آمده است: «رئیس‌جمهور کشورمان از دونالد ترامپ دعوت کرد تا در زمانی مناسب برای او به قزاقستان سفر کند و ابراز اطمینان کرد که این رویداد تاریخی خواهد بود.»

دونالد ترامپ هم به نوبه خود گفت: «ایالات متحده از رهبران قزاقستان و ازبکستان برای شرکت در اجلاس گروه ۲۰ در میامی در سال آینده دعوت می‌کند.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار