کد خبر: 1335327
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۹
درخواست زلنسکی برای برداشت از دارایی‌های مسدود شده روسیه رئیس جمهور اوکراین خواستار بهره برداری از دارایی‌های مسدود شده روسیه شده و مدعی شد که این اقدام عادلانه است، چرا که روسیه زیرساخت‌های اوکراین را ویران کرده است.

جوان آنلاین: به نقل از الجزیره، ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین در اظهاراتی مدعی شد که وام غرامت، فرمول صحیح برای استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه است، اما اوکراین برای هر فرمول دیگری آمادگی دارد.

به گزارش مهر، رئیس جمهور اوکراین آمریکا را تواناترین کشور برای توقف جنگ دانست و در عین حال گفت که اوکراین موضع سخت‌گیرانه تری برای بازدارندگی در برابر پوتین می‌خواهد.

زلنسکی مدعی شد که پوتین نمی‌خواهد جنگ را پایان دهد و امیدوار است تلاش‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با موفقیت همراه باشد.

رئیس جمهور اوکراین استفاده از دارایی‌های مسدود شده روسیه توسط اوکراین را عادلانه خواند و مدعی شد که روسیه به اوکراین حمله کرده و زیرساخت‌های این کشور را نابود کرده است.

برچسب ها: زلنسکی ، اوکراین ، روسیه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار