کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، شکایت باشگاه استقلال از پرسپولیس را به دلیل فحاشی و پرتاب اشیا توسط برخی تماشاگران میزبان به دلیل نداشتن ادله کافی رد کرد. جوان آنلاین: رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درباره شکایت باشگاه استقلال از پرسپولیس به دلیل اتفاقات رخ داده روی سکوها در دربی هفته دوازدهم اعلام شد.
به گزارش ایرنا، باشگاه استقلال پس از دربی ۱۰۶ که روز جمعه ۱۴ آذر برگزار و با تساوی بدون گل در اراک به پایان رسید، به دلیل «فحاشی گسترده، پرتاب اشیا، سنگ و ایجاد فضای تهدیدآمیز از سوی برخی تماشاگران میزبان» و «همچنین نقض اصول کلی رفتار حرفهای، ایجاد تنش، درگیری، بینظمی و رفتار تحریکآمیز ار سوی سرژ ارویه بازیکن پرسپولیس در پایان مسابقه» از باشگاه پرسپولیس به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال شکایت کرد.
کمیته انضباطی پس از بررسی این شکایت، به دلیل «اینکه ادله اثباتی کافی و اقناعآوری نسبت به موضوعات ادعایی ارائه و تحصیل نگردیده است»، شکایت استقلال از پرسپولیس رد کرد.
