کد خبر: 1333634
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۹
شهردار گرگان خبرداد:
شهردار گرگان از آمادگی کامل این شهر برای برگزاری پیاده‌روی بزرگ آذرماه خبر داد و گفت: این مراسم امسال با مشارکت استانی و در هم‌زمانی با چند مناسبت مهم، به شکل گسترده برگزار می شود.

به گزارش جوان آنلاین: مجید طاهری شهردار گرگان  ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با تبریک پیشاپیش ولادت حضرت فاطمه‌زهرا (س) و روز زن اظهار کرد: آذرماه برای مردم گرگان ماهی سرشار از خاطرات تلخ و شیرین است؛ ماهی که با هفته بسیج، واقعه ۵ آذر ۵۷ و امسال با ولادت حضرت زهرا (س) و صدمین سال تأسیس بلدیه شهر هم‌زمان شده است.

وی افزود: شهرداری گرگان در دوره جدید مدیریت شهری تلاش کرده علاوه بر اجرای پروژه‌های عمرانی، در حوزه فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی نیز حضوری جدی و مؤثر داشته باشد. پیاده‌روی همگانی امسال یکی از رویدادهایی است که با همراهی همه دستگاه‌ها به شکلی منسجم در حال تدارک است.

طاهری با اشاره به همکاری نزدیک سپاه، فرمانداری، شورای شهر، نماینده گرگان در مجلس و مدیران دستگاه‌های اجرایی ادامه داد: از ابتدای برنامه‌ریزی، همه مجموعه‌ها پای کار آمدند. این مراسم تنها یک برنامه شهری نیست؛ بلکه یک حرکت استانی است و رسانه‌ها نیز نقش بسیار مهمی در اطلاع‌رسانی آن دارند.

شهردار گرگان با تشریح جوایز پیش‌بینی‌شده این رویداد گفت: برای ایجاد انگیزه حضور، تنوع جوایز را به گونه‌ای در نظر گرفتیم که همه اقشار با هر سن و سابقه‌ای بتوانند شرکت کنند. ۱۰۰ دوچرخه، هدایا ویژه دانش‌آموزان، اسکوتر، موتور، ویلچر، کمک‌هزینه سفرهای زیارتی و از همه مهم‌تر یک دستگاه خودرو کوییک ویژه بانوان از جمله جوایز اصلی این مراسم است. همچنین با توجه به ظرفیت کشاورزی استان، جایزه تراکتور نیز در نظر گرفته شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها