کد خبر: 1332841
تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
هشدار آژانس انرژی اتمی درباره ایمنی نیروگاه‌های چرنوبیل در اوکراین هم‌زمان با ادامه حملات روسیه به اوکراین، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نسبت به وضعیت ایمنی نیروگاه جرنوبیل در این کشور هشدار داد.

جوان آنلاین: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی روز شنبه اعلام کرد سپر محافظتی نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل در اوکراین به دلیل آسیب‌های ناشی از حملات پهپادی دیگر قادر به انجام وظیفه اصلی خود در تضمین ایمنی نیست.

به گزارش تسنیم، به گزارش وبگاه شبکه خبری دویچه وله، این سازه که پس از انفجار فاجعه‌بار سال ۱۹۸۶ برای جلوگیری از نشت مواد رادیواکتیو ساخته شد، اکنون با ضعف جدی مواجه است.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس در این زمینه اظهار داشت: سازه محافظ، توانایی محصورسازی مواد هسته‌ای را از دست داده است.

او افزود که اقداماتی برای ترمیم انجام شده، اما بازسازی گسترده‌تر ضروری است تا از تخریب بیشتر جلوگیری و ایمنی بلندمدت هسته‌ای تضمین شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار