کد خبر: 1329145
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران:
پویش ملی ایثار «من می‌نویسم» زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان شاهد معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه پویش ملی ایثار «من می‌نویسم» زمینه‌ساز شکوفایی استعداد‌های دانش‌آموزان شاهد است، گفت: دانش‌آموزان شهید در دوران دفاع مقدس تاریخ‌ساز انقلاب بودند.

جوان آنلاین: مهندس سعید اوحدی در دومین پویش ملی ایثار «من می‌نویسم» با گرامی‌داشت یاد و خاطر شهدا به‌ویژه شهدای دانش‌آموز و ۳۴ شهید دانش آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ضمن قدردانی و تشکر از معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد برای برگزاری این پویش، گفت: امسال برگزاری دومین پویش ملی «من می‌نویسم» که دانش‌آموزان در آن شرکت کردند با سال گذشته تفاوت‌هایی دارد، زیرا فکر نمی‌کردیم که این مراسم را در فراق ۳۴ دانش‌آموز شهید جنگ تحمیلی ۱۲ روزه برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این پویش تجلیل از خانواده شهدا است، گفت: در جمع ما پدر شهید «علیرضا افشار» خبرنگار شهید رسانه ملی حضور دارند که این شهید بزرگوار نیز دست به قلم داشتند. اگر از شهید «محمد حسین فهمیده» و شهید «بهنام محمدی» می‌گفتیم که اسلحه برنو بلندتر از قدش به همراه داشت باید از دانش‌آموزان شهید جنگ ۱۲ روزه شهید دانش‌آموز «سهیل کطولی» شهید «متین صفائیان» و شهید «آرمین باکویی» بگویم. از شهید دو ماهه رایان و برادرش کیان قاسمیان کودک ۵ ساله‌ای که دچار سوختگی شده است و سراغ برادرش رایان را می‌گیرد.

مهندس اوحدی افزود: خاطرات زمان جنگ و واقعیت‌ها را شما دانش آموزان به تحریر در آوردید، اما دانش‌آموزان شهید ما در دوران ۸ سال دفاع مقدس تاریخ‌ساز انقلاب بودند و امروز پویش ملی ایثار «من می‌نویسم» فرصتی ارزشمند برای دانش‌آموزان شاهد است تا با روایت‌گری و نگارش، مهارت‌های نوشتاری و خلاقیت خود را تقویت کرده و با ارزش‌های اخلاقی و ایثار نسل گذشته آشنا شوند. دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر، آینده‌سازان انقلاب و تاریخ‌سازان کشور هستند، این پویش فرصتی است تا نوجوانان با نگارش و روایتگری، علاوه بر تقویت مهارت‌های نوشتاری و خلاقیت، با ارزش‌های اخلاقی و فرهنگی جامعه خود بیشتر آشنا شوند.

وی خطاب به دانش‌آموزان شرکت‌کننده در پویش گفت: یادگیری، پژوهش و تلاش برای رشد علمی و اخلاقی، مسیر رسیدن به موفقیت و الگویی برای دیگران است. برنامه‌های فرهنگی و آموزشی ویژه‌ای برای دانش‌آموزان شاهد طراحی شده است تا استعداد‌های آنان در حوزه نگارش، هنر و رسانه شکوفا شود و این آثار ماندگار بتواند الگوی مناسبی برای دیگر نوجوانان کشور باشد.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان‌کرد: قدرت امروز انقلاب اسلامی نتیجه ایثار و فداکاری دانش آموزانی از جمله شهید «مهدی حاج کرمی» بود که مظلومانه در دوران اسارت به شهادت رسید، این شهید بزرگوار در عملیات والفجر مقدماتی با ترکش مجروح شد و در نهایت با مظلومیت در دوران اسارت به شهادت رسید.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: شهید مهدی حاج کرمی در دوران اسارت شنوایی خود را از دست داد، در دوران اسارت تنها به شهید مهدی حاج کرمی کاغذ داده می‌شد که شمارش شده بود تا به دیگر اسرا داده نشود، من مترجم بودم و وقتی صحبت‌های نماینده صلیب سرخ را برای شهید ترجمه می‌کردم، نماینده صلیب سرخ شهید گفت که وقتی به موصل انتقال پیدا کند عضوی از بدنش را از دست خواهد داد، اما شهید گفت که دست و پایم را قطع کنید، اما چشم‌هایم را از من نگیرید، نمایندگان صلیب سرخ پرسیدند که علت این درخواست چیست؟ و شهید مهدی حاج کرمی گفت که آرزو دارد امام (ره) را از نزدیک ببیند، اما از پشت پنجره اردوگاه در اسارت شاهد بودیم که پیکر مهدی را با پتو بردند و او مظلومانه به شهادت رسید.

مهندس اوحدی خطاب به دانش آموزان گفت: احساسات پاک شما و قلم زیبایتان ارزشمند است، اما در کنار این احساسات، وظیفه بزرگ‌تری نیز دارید؛ آن‌که با علم و آگاهی راه آینده و مسیر پیشرفت کشور را بسازید شهدای دانش آموز ما در جنگ ۱۲ روزه خلوص و پاکی شهدا را داشتند و توسط جنایتکارترین موجودات زمین به شهادت رسیدند در حالی که دشمنان به خیال خود با موشکباران فکر کردند قدرت موشکی ما زمین‌گیر می‌شود، اما در سالگرد شهادت نابغه موشکی شهید طهرانی مقدم و در مراسم روز دانش آموز در ۱۳ آبان شکوه و عظمت مردم را مشاهده کردیم.

معاون رئیس جمهور گفت: خداوند معنویت را در شهدا دید و برای همین مقام شهادت را به آنها عنایت کرد، اما ظرفیت مادی ما توان درک جایگاه شهدا را ندارد. امسال پویش ملی من می‌نویسم امروز تفاوت جدی با گذشته دارد و بیش از ۸ هزار دانش آموز در این پویش شرکت کردند. پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند که مسیر رسیدن بهشت علم است و در ادامه می‌فرمایند که خدایا پناه می‌بریم از علمی که ثمره نداشته باشد لذا شما دانش‌آموزان باید از علم در جهت رشد و کمال استفاده کنید.

برچسب ها: سعید اوحدی ، شاهد ، کتاب
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار