کد خبر: 1328078
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۷
نیرو‌های واکنش سریع چه بر سر اجساد غیرنظامیان در الفاشر می‌آورند؟ «شبکه پزشکان سودان» فاش کرد که نیرو‌های واکنش سریع صد‌ها جسد را در شهر الفاشر جمع‌آوری کرده، برخی را دفن و برخی دیگر را سوزانده‌اند تا «آثار جنایات خود علیه غیرنظامیان را پنهان کنند».

جوان آنلاین:  این شبکه غیردولتی، آنچه در شهر الفاشر رخ داده را «یکی از فجیع‌ترین اقدامات غیرانسانی» توصیف و اعلام کرد «آنچه در الفاشر رخ داده، یک حادثه مجزا نیست، بلکه فصل جدیدی از جنایت نسل‌کشی کامل است که توسط نیرو‌های واکنش سریع در حال اجرا است.»

«شبکه پزشکان سودان» اعلام کرد که نیرو‌های واکنش سریع «تمامی عرف‌های بین‌المللی و مذهبی را که مثله کردن اجساد را ممنوع و مردگان را مستحق دفن شایسته می‌دانند، نادیده گرفته‌اند» و مسئولیت کامل این قتل‌عام‌ها را متوجه آن نیرو‌ها دانست.

این شبکه همچنین از جامعه بین‌المللی خواست تا «فوراً و به طور اضطراری برای آغاز تحقیقات بین‌المللی مستقل درباره آنچه در الفاشر می‌گذرد، اقدام کند» و افزود: «اوضاع در الفاشر از مرز فاجعه انسانی فراتر رفته و به جنایت نسل‌کشی سیستماتیک تبدیل شده است که انسان را در زندگی و کرامت او هدف قرار می‌دهد، در سایه سکوت شرم‌آور بین‌المللی که در حد تبانی است.»

به گزارش مشرق، در تاریخ ۲۶ اکتبر، این نیرو‌ها الفاشر، مرکز ایالت دارفور شمالی را تصرف کرده و بر اساس گزارش سازمان‌های محلی و بین‌المللی، مرتکب قتل‌عام‌هایی علیه غیرنظامیان شده‌اند؛ این اقدامات در حالی صورت می‌گیرد که هشدار‌هایی در مورد تثبیت تقسیم جغرافیایی کشور مطرح است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار