کد خبر: 1328005
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۲
شناسایی 24 هزار دیابتی در استان البرز رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز، به مناسبت فرارسیدن هفته ملی دیابت بر اهمیت آگاهی، پیشگیری و سبک زندگی سالم در کنترل این بیماری تأکید کرد.

دکتر شهرام صیادی با اشاره به شعار امسال سازمان جهانی بهداشت دیابت در مراحل زندگی» و شعار فدراسیون بین‌المللی دیابت «دیابت و محیط کار»، گفت: «دیابت بیماری‌ای است که در تمام مراحل زندگی، از کودکی تا سالمندی، حضور دارد و بر سلامت جسم، روان و بهره‌وری فرد اثر می‌گذارد. آگاهی، تحرک بدنی، تغذیه سالم و حمایت محیط کار نقش مهمی در پیشگیری و مدیریت این بیماری دارند.

رئیس دانشگاه ادامه داد: حدود هفت نفر از هر ده مبتلا به دیابت در سنین کار و فعالیت قرار دارند، بنابراین محیط کار باید حامی سلامت کارکنان باشد، نه مانع آن. توجه به سلامت شغلی، غربالگری منظم، آموزش تغذیه و ایجاد فرصت‌های ورزشی در محیط کار از مهم‌ترین راهکارهای کنترل دیابت است.
وی همچنین اعلام کرد که پیشگیری و غربالگری قند خون در کلیه مراکز بهداشتی استان به صورت رایگان انجام می‌شود. دکتر صیادی افزود: در سال گذشته بیش از 300 هزار نفر در پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت استان غربالگری شدند که بیش از 24 هزار نفر مبتلا به دیابت شناسایی شدند. هم‌اکنون بیش از 90 هزار بیمار دیابتی تحت مراقبت و کنترل مراکز بهداشتی استان هستند
رئیس دانشگاه در پایان تأکید کرد: داشتن فعالیت بدنی روزانه، تغذیه متعادل، حفظ وزن مناسب، خواب کافی و انجام آزمایش‌های منظم قند خون می‌تواند از بروز یا پیشرفت دیابت جلوگیری کند.

برچسب ها: البرز ، کرج ، علوم پزشکی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار