کد خبر: 1322020
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۳
مادورو از خنثی‌سازی طرح حمله به سفارت آمریکا در کاراکاس خبر داد رئیس جمهوری ونزوئلا از خنثی‌سازی طرح حمله به سفارت آمریکا در کشورش خبر داد و گفت که اطلاعات این حمله را در اختیار واشنگتن قرار داده است.

جوان آنلاین:  رسانه‌های ونزوئلایی به نقل از نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری این کشور اعلام کردند که دستگاه‌های اطلاعاتی ونزوئلا طرحی را کشف کرده‌اند که هدف آن حمله به سفارت ایالات متحده در کاراکاس بوده است.

مادورو گفت: منابع اطلاعاتی ما از وجود برنامه‌ای برای حمله به سفارت واشنگتن در کاراکاس پرده برداشته‌اند و ما مقام‌های آمریکایی را در جریان جزئیات این توطئه قرار داده‌ایم.

وی افزود که دولت ونزوئلا تمامی اطلاعات مربوط به این طرح را در اختیار واشنگتن قرار داده است.

به گفته رئیس‌جمهور ونزوئلا، شواهد حاکی از آن است که گروهی از افراط‌گرایان و تروریست‌ها قصد داشتند با کار گذاشتن یک بمب، به سفارت آمریکا در کاراکاس حمله کنند.

مادورو به جزییات و نام این گروه هیچ اشاره ای نکرده است.

برچسب ها: مادورو ، ونزوئلا ، امریکا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار