کد خبر: 1321695
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
«نیروی انتظامی» دوشادوش رزمندگان با دشمن می‌جنگد
امنیت‌سازان «پنجه‌در‌پنجه» دشمن یکی از ستون‌های اصلی ایجاد آرامش و امنیت و بازدارنده در مقابل توطئه‌های خارجی و داخلی در کشور نیروی انتظامی است
فاطمه بصیری

جوان آنلاین: یکی از ستون‌های اصلی ایجاد آرامش و امنیت و بازدارنده در مقابل توطئه‌های خارجی و داخلی در کشور نیروی انتظامی است. در حال حاضر، سهم بزرگی از امنیت و اقتدار ایران حاصل رشادت‌های شبانه‌روزی سبزپوشانی است که بی‌ادعا و جان برکف، از مرز تا مرکز، بی‌وقفه و شبانه‌روز در حال خدمت هستند. تلاش خستگی‌ناپذیر آنها، زمینه‌ساز استقرار سلامت اجتماعی و حفاظت مرز‌های کشور شده است. 

طی سال‌هایی که کشور در تلاطم ناشی از دسیسه‌های دشمنان قرار داشت و هجمه‌های چندوجهی با داستان‌سازی رسانه‌های معاند، امنیت کشور را مورد حمله قرارداده بود، نیرو‌های انتظامی زیر ضرب این رسانه‌ها، در تلاش برای برقراری آرامش بودند. یکی از مهم‌ترین عواملی که نقشه راه‌های آنها را به سرانجام نرسانده، جانفشانی این نیرو‌های وطن‌دوست است. 

طبق آمار در طول هشت سال دفاع مقدس، مجموعه انتظامی بیش از هزار شهید تقدیم نظام و انقلاب کرد و پس از جنگ نیز بیش از ۶ هزار شهید و ۱۴هزار جانباز تقدیم شد. در جنگ اخیر ۱۲روزه هم ۱۵۰نفر از نیروی انتظامی شهید شدند. در طول سالیانی که دشمن علیه امنیت داخلی برنامه می‌ریخت، آنها از یکسو زیر شدیدترین عملیات روانی رسانه‌های خارجی قرار داشتند و از سوی دیگر با وجود این ضربات روانی، وظیفه حراست از کیان کشور را به نحو احسن انجام می‌دادند، از این رو می‌توان به درستی آنها را مقتدر مظلوم نامید. 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبرمعظم انقلاب در سخنانی درباره رشادت‌های نیروی انتظامی و نقش ارزنده آنها فرموده‌اند: «نیروی انتظامی، آن سازمان رشید، آن بازوان توانا، آن شانه‌های پرتحملی است که می‌تواند این بار سنگین را بر دوش بگیرد». سربازان غیور و سبزپوش نیروی انتظامی، با ایمان راسخ و باوری استوار به خدمت‌رسانی، به امین مردم تبدیل شده‌اند. آنان با تکیه بر اصول اسلامی و رویکردی جامعه‌محور، همراه با اخلاقمداری، مظهر اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران هستند و با مسئولیت‌پذیری کامل به ایفای وظایف خود می‌پردازند. تردیدی نیست که طرح‌ریزی دشمن برای جنگ با ایران، تنها به عملیات میدانی و نظامی محدود نیست و یکی دیگر از صحنه‌های کارزار آنها، عرصه داخلی و ایجاد ناآرامی و آشوب درونی است. این امر با ترور، عملیات‌های سایبری و نظامی در داخل و مرزها، لشکرکشی خیابانی با بهره‌برداری از اعتراض مردم و برنامه‌های دیگر اجرایی می‌شود، از این رو اقدامات نیروی انتظامی هم خطی نیست و آنها در وجوه مختلف در حال تقابل با جنگ ترکیبی دشمنان ایران هستند. 

ضرورت و اهمیت امنیت داخلی  در دوران پساجنگ

نقطه اتکای رژیم‌صهیونیستی و امریکا برای پیروزی در راه‌اندازی جنگ علیه ایران، تنها بر مؤلفه حملات نظامی استوار نبود. آنها تلاش داشتند با استفاده از ظرفیت ناآرامی و آشوب در کشور، اقدام نظامی خود را تکمیل کنند. 

در واقع در پازل عملیاتی آنها، ناامنی و اغتشاش داخلی سهمی بزرگ داشت و بال دیگر مهار ایران را تشکیل می‌داد. مواضع برخی مقامات رژیم‌صهیونیستی پس از ناکامی در حمله به زندان اوین نشان می‌داد هدف از این اقدام نظامی تخریب اعتماد عمومی به حاکمیت و ایجاد آشوب در ایران است. در همین رابطه گیدون سعار عنوان کرد که این حمله، یک حمله «هدفمند» علیه «نماد ستم بر مردم ایران» بود. این حمله در تلافی هدف قرار دادن غیرنظامیان از سوی ایران صورت گرفت. 

در حال حاضر این نقشه همچنان برقرار است و دشمن در حال امکان‌یابی ناآرامی و آشوب در کشور و به خطر انداختن امنیت داخلی، از همه ابزار‌های روانی و عملیاتی بهره می‌جوید. 

از نظر آنها تا زمانی که پایه‌های امنیت در کشور مستحکم باشد و انسجام ملی ثبات داشته باشد، نمی‌توان اقدامی را علیه ایران مرتکب شد، به همین دلیل، آنها در وهله اول به دنبال از بین بردن وحدت و امنیت در داخل هستند. آغاز حملات تروریستی درست بعد از توقف جنگ ۱۲ روزه در شرق کشور از سوی گروهک جیش‌الظلم، مؤید تلاش دشمن برای فعال‌سازی کانون‌های شورشی است. آنها درصدد هستند با استفاده از کوچک‌ترین بهانه اختلافاتی در کشور، آتش بلوا را شعله‌ور کنند. در واقع، دشمن همزمان با ابراز تهدیدات مختلف در حال برنامه‌ریزی عملیات علیه کشور است و عرصه داخلی را جدی‌تر از عملیات نظامی محسوب کرده است. این وضعیت، نقش مهم نیرو‌های انتظامی را به عنوان نیرو‌های امنیت‌زا که مانع بزرگی بر سر راه توطئه‌های آنهاست، پررنگ می‌کند، در نتیجه ضرورت تقویت نیرو‌های انتظامی و پرداختن به مقوله امنیت داخلی را تعیین می‌شود. 

علاوه بر آن، به دلیل نقش مهم فراجا در برقراری امنیت و آرامش کشور، یکی از اضلاع این طرح‌ریزی دشمن که همواره بخشی از مقدمات کار بوده، مخدوش کردن و ایجاد هجمه علیه نیروی انتظامی است، بنابراین دستگاه‌های مسئول باید مراقب باشند از اقداماتی که زمینه‌ساز تضعیف نیروی انتظامی و کاهش سطح اعتماد عمومی است، پرهیز کنند. 

نمای نزدیک/ پیام وزیر دفاع به مناسبت هفته فراجا

وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح با صدور پیامی به مناسبت هفته فراجا، پلیس را سرمایه گرانسنگی برای میهن اسلامی دانست که حمایت و پشتیبانی هرچه بیشتر از آن، تقویت و تحکیم زیرساخت‌های امنیت‌ساز کشور را تضمین می‌کند. در بخشی از پیام امیر عزیز نصیرزاده آمده است: 

هفته فراجا، بهانه‌ای است پر بها برای تکریم خدمتگزاران شریف و فداکار شاغل در فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران؛ نیرویی مقتدر و مؤمن که حافظ نظم و امنیت جامعه بوده و بحق می‌توان آن را شریف‌ترین و اخلاقی‌ترین پلیس جهان دانست. 

تقویم پرافتخار کشور عزیزمان مملو از اوراق زرین جانفشانی‌ها و رشادت‌های فرماندهان، مدیران، کارکنان و سربازان خدوم و شجاع نیروی انتظامی و مدافعان امنیت است که برای تأمین بستری امن و آرام برای هم میهنان خود از هیچ کوششی فرو گذار نکرده‌اند. 

امروز فراجا، نمونه و الگویی است از پلیسی هوشمند، توانا، باکفایت و برخاسته از بطن جامعه که آیینه تمام‌نمایی از اقتدار بوده که در مسیر صیانت از امنیت و آسایش جامعه از جان خود گذشته و با بذل خون گرانمایه خود مجدانه عمل به قانون را نصب‌العین خود قرار داده است. بی‌تردید وجود چنین نیروی مقتدر، مؤمن، کارآمد و مردمی که مورد اعتماد و موجب آرامش ملت شریف ایران اسلامی است، سرمایه گرانسنگی برای میهن اسلامی محسوب می‌شود که حمایت و پشتیبانی هرچه بیشتر از آن، تقویت و تحکیم زیرساخت‌های امنیت‌ساز کشور را تضمین می‌کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار