کد خبر: 1321054
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۲
ریاض منصور: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل تأکید کرد که آتش‌بس در غزه باید بدون تأخیر برقرار شود و همه باید برای خلاص شدن از شر جنگ و اشغال خاورمیانه تلاش کنند.

جوان آنلاین: به نقل از الجزیره، نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل طی سخنانی در مجمع عمومی سازمان ملل برای بررسی تحولات خاورمیانه با محوریت غزه و فلسطین گفت: آتش‌بس در غزه باید بدون تأخیر برقرار شود، زیرا بیش از دو میلیون نفر با وحشت غیرقابل وصفی رو‌به‌رو هستند.

به گزارش مهر، «ریاض منصور» در ادامه سخنانش افزود: نسل‌کشی و قحطی در غزه باید پایان یابد. جهان برای تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی متحد شده است و ما به اعلامیه نیویورک متعهد هستیم.

وی تصریح کرد: ما از تلاش‌های رئیس جمهور ترامپ برای پایان دادن به خونریزی و نجات جان انسان‌ها و مخالفت او با الحاق کرانه باختری و آوارگی فلسطینی‌ها استقبال می‌کنیم.

نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل همچنین گفت: فلسطینی‌ها حق دارند حکومت خودشان را به دست بگیرند و اینکه کرانه باختری و غزه تحت کنترل یک قدرت باشند.

ریاض منصور خاطرنشان کرد: همه ما باید برای خلاص شدن از شر جنگ و اشغال خاورمیانه تلاش کنیم. ما باید به خشونت و بی‌عدالتی پایان دهیم و مردم ما باید بدون تأخیر از حمایت برخوردار شوند.

وی تأکید کرد: صلح باید یک هدف مشترک باشد تا به یک واقعیت مشترک برای همه تبدیل شود.

برچسب ها: فلسطین ، سازمان ملل ، غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار