کد خبر: 1321045
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۰
کار سخت خط حمله پرسپولیس مقابل دفاع آهنین گل‌گهر
هاشمیان در تنگنای پیروزی هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر عصر پنج‌شنبه با دو دیدار آغاز شده و عصر جمعه با برگزاری سه دیدار دیگر پیگیری می‌شود که پرسپولیس امیدوار است در غیاب نماینده‌های آسیایی لیگ، طعم صدرنشینی در فصل جاری را بچشد
دنیا حیدری

جوان آنلاین: هفته ششم رقابت‌های لیگ برتر عصر پنج‌شنبه با دو دیدار آغاز شده و عصر جمعه با برگزاری سه دیدار دیگر پیگیری می‌شود که پرسپولیس امیدوار است در غیاب نماینده‌های آسیایی لیگ، طعم صدرنشینی در فصل جاری را بچشد. 
بازی‌های امروز با میزبانی ملوان از خیبر خرم‌آباد، تیمی که مدت‌ها صدرنشین لیگ بود آغاز می‌شود. تیمی که با دو باخت متوالی جایگاه خود را تقدیم مدافع عنوان قهرمانی لیگ کرد، اما در بازی عصر امروز (ساعت ۱۷:۱۵) برابر ملوان این فرصت را دارد که بار دیگر طعم صدرنشینی در لیگ برتر را بچشد. فرصتی که شاید در هفته‌های آتی دیگر هرگز پیش نیاید. در دیگر بازی امروز که ساعت ۱۸:۱۵ برگزار می‌شود، فجرسپاسی برابر استقلال خوزستان به میدان می‌رود. نماینده شیرازی لیگ که به‌رغم کسب دو پیروزی و سه تساوی، به واسطه کسر سه امتیاز (به دلیل انضباطی) در رده هفتم قرار دارد، اما در صورت برتری مقابل آبی‌پوشان اهوازی می‌تواند جایگاه خود را تا حد زیادی ارتقا دهد و به جمع مدعیان نزدیک شود، چراکه به واسطه نزدیکی امتیاز تیم‌های لیگ، کوچک‌ترین موفقیت یا عدم موفقیت می‌تواند جایگاه تیم‌ها را تا حد زیادی دستخوش تغییر کند. 
بازی‌های عصر جمعه با مصاف مس رفسنجان- پیکان (ساعت ۱۷) آغاز و با دیدار آلومینیوم اراک- شمس‌آذر قزوین (ساعت ۱۷:۳۰) پیگیری می‌شود، اما بی‌تردید شهدای شهرقدس ساعت ۱۸:۳۰ فردا میزبان یکی از حساس‌ترین بازی‌های دومین روز هفته ششم است. مصاف یاران هاشمیان با شاگردان تارتار، دیداری که سه امتیاز آن برای هر دو تیم اهمیت زیادی دارد. گل‌گهر که با کسب هشت امتیاز از دو برد، دو تساوی و تنها یک باخت به واسطه تفاضل گل کمتر از تراکتور در رده دوم جدول قرار دارد، با کسب نتیجه در این دیدار می‌تواند مدافع عنوان قهرمانی لیگ را از صدر به زیر بکشد و جایگاه آن را تصاحب کند. البته پرسپولیس هم در صورت پیروزی می‌تواند صدر جدول را از چنگال تراکتور بیرون بکشد، اما برای پرسپولیس کسب دومین برد این فصل، آ‌ن‌هم در خانه حتی از صدرنشینی هم مهم‌تر است، چراکه سه تساوی متوالی چنان هواداران را شاکی کرد که مجلس هیئت مدیره، مدیرعامل پرسپولیس و وحید هاشمیان را برای توضیح در خصوص نتایج ضعیف احضار کرد و این نشان از وخامت اوضاع سرخپوشان و اهمیت سه امتیاز بازی عصر جمعه دارد. اما کسب نتیجه برابر گل‌گهر، تیمی که با دریافت تنها دو گل خورده در پنج بازی اخیر یکی از بهترین خطوط دفاعی لیگ را دارد، کار چندان آسانی نیست. البته پرسپولیس هم با دو گل خورده خط دفاع مستحکمی دارد، اما در مقابل با سه گل زده، بعد از ملوان، فولاد و مس رفسنجان، یکی از ضعیف‌ترین خط حمله‌های لیگ را دارد. هرچند که برخی کارشناسان، چون ناصر ابراهیمی معتقدند پرسپولیس در خط حمله ضعیف نیست، چون هر زمان توپ به علی علیپور برسد، او گل می‌زند و این یعنی مشکل در بخش بازی‌سازی و پخش توپ است که باید برطرف شود، در غیر این صورت همین ضعف می‌تواند جریان بازی را مختل کند و سرنوشت تیم را تحت‌تأثیر قرار دهد. در هر صورت پرواضح است که خط حمله سرخپوشان کار سختی برابر خط دفاع گل گهر دارد، خصوصاً که ویژگی تیم تارتار که عمدتاً با سیستم ۲-۴-۴ راهی میدان می‌شود، ساختار دفاعی فشرده، فاصله بین خطوط کم و تمرکز روی بستن فضا‌های بین خطوط است. گل‌گهر کمتر به دنبال مالکیت توپ و میدان است و بیشتر روی ضدحملات سریع و پاس‌های مستقیم به پشت مدافعان کناری حریف تکیه می‌کند. هرچند به این روش در خلق موقعیت با محدودیت روبه‌روست، اما در چهار بازی از پنج بازی گذشته توانسته با همین روش نتیجه بگیرد و خود را بیخ گوش تراکتور در رده دوم جدول برساند، مسئله‌ای که نشان می‌دهد حریفی خطرناک است، به‌خصوص برای پرسپولیس که در خط حمله تنها علیپور را دارد و به همین دلیل هفته گذشته نیز به تساوی بدون گل رضایت داد. 
هاشمیان در بازی هفته قبل برابر ملوان هفت بازیکن خود را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت و همین مسئله دست او را در پوست گردو قرار داده بود و عدم حضور سرژ اوریه، رضا شکاری، کنعانی‌زادگان، میلاد سرلک و محمدحسین صادقی در تمرینات گروهی سرخپوشان طی روز‌های گذشته نشان می‌دهد دست او در بازی جمعه نیز چندان باز نیست. البته رؤیت اورونوف و عمری در تمرینات روز‌های اخیر نشان‌دهنده این است که مشکلی برای بازی با گل‌گهر ندارند و شاید حضورشان اندکی از مشکلات هاشمیان را برای چیدن ترکیب بازی عصر جمعه حل و فصل کند، اما بی‌شک کلید موفقیت پرسپولیس در این بازی تنها تنوع‌بخشی به حملات و فرار از خط دفاع منسجم و مستحکم گل‌گهر است. مأموریتی که اگر به درستی انجام شود، پرسپولیس می‌تواند با کسب سه امتیاز این بازی خانگی از بحرانی که این روز‌ها با آن دست به گریبان است، خارج شود. بحرانی که حتی پای مجلس را هم به ماجرای کسب نتایج ضعیف سرخپوشان باز کرد. هرچند پرسپولیس در هر پنج بازی اخیر خود مقابل گل‌گهر به عنوان تیم برنده از زمین مسابقه خارج شده، اما باید دید هاشمیان هم می‌تواند این روند را ادامه دهد یا هواداران این تیم همچنان باید شاهد ناکامی در کسب نتیجه، خصوصاً در بازی‌های خانگی باشند.

برچسب ها: لیگ برتر ، فوتبال ، ملوان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار