کد خبر: 1318404
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۸
بهبود شاخص های عمده تولید در نیروگاه شهیدرجایی در مردادماه سال جاری، شاخص مصرف آب دمین در نیروگاه سیکل ترکیبی بهبود قابل ملاحظه ای یافته است.
مسعود زارع

به گزارش فاطمه فرجی خبرنگارجمهورآنلاین، حسین نعیمی مدیرامور شیمی نیروگاه سیکل ترکیبی در تشریح این خبر گفت: در مرداد ماه سال جاری، با وجود افزایش بی‌سابقه دما و علی‌رغم افت راندمان برج‌های اصلی، نیروگاه سیکل ترکیبی شهید رجایی موفق به کاهش قابل توجه در شاخص مصرف آب دمین نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است.

نعیمی تصریح کرد : انجام به موقع فعالیت های تعمیراتی، به همراه پایش دقیق ،کنترل و شناسایی نقاط دارای نشتی و رفع عیوب تجهیزات، موجب شد تا در مرداد ماه 1404 میزان مصرف آب دمین در واحد های بخاری و گازی نیروگاه سیکل ترکیبی 10درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داشته باشد.

وی در پایان بیان داشت: این دستاورد در شرایطی که کشور با چالش‌های کم‌آبی و افزایش دما مواجه است، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار بوده و گامی مؤثر در راستای مدیریت صحیح منابع آبی و پایداری تولید برق محسوب می‌شود.

گفتنی است علی رغم بیش از 30 سال از بهره برداری واحد های نیروگاه شهیدرجایی، این نیروگاه با تمام توان، درحال تولید انرژی الکتریکی و خدمت به هموطنان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار