کد خبر: 1318019
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۵
زلنسکی بار دیگر برای ترامپ شرط گذاشت رئیس‌جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای تاکید کرد که دونالد ترامپ باید مواضع روشنی درباره ارائه تضمین‌های امنیتی به کی‌یف داشته باشد و این مسئله باید رسمی شود.

جوان آنلاین: ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین اعلام کرد پیش از پایان درگیری، ایالات متحده و همه شرکای اروپایی باید توافق‌های لازم را در یک سند رسمی تضمین کنند و برای این کار لازم است رئیس‌جمهور آمریکا موضع روشنی اتخاذ کند.

او در مصاحبه با شبکه تلویزیونی "اسکای نیوز" این مسئله را بیان کرده و گفت: «پیش از آن‌که این درگیری را تمام کنیم، من بسیار می‌خواهم همه توافق‌ها منعقد شوند. من می‌خواهم سندی داشته باشم که ایالات متحده و همه شرکای اروپایی از آن حمایت کنند. این بسیار مهم است. برای این‌که این اتفاق بیفتد، ما به موضع روشن رئیس‌جمهور ترامپ نیاز داریم.»

زلنسکی در این مصاحبه همچنین مدعی شد که برای دیدار شخصی با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه آمادگی دارد. وی گفت: «من آماده‌ام با او دیدار کنم. بله، باید رو در رو صحبت کرد.»

زلنسکی تأکید کرد که می‌خواهد این گفت‌وگو را به‌طور مستقیم و بدون واسطه از آمریکا یا اروپا انجام دهد، هرچند روی حمایت آن‌ها حساب می‌کند.

در این رابطه، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا نیز اعلام کرد دونالد ترامپ ممکن است هفته آینده در نیویورک و در جریان هفته سطح بالای هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل با زلنسکی دیدار کند. روبیو گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ تاکنون چندین تماس تلفنی و دیدار با زلنسکی داشته و احتمالاً هفته آینده نیز بار دیگر در نیویورک با او دیدار خواهد کرد.»

ترامپ یک روز قبل ابراز امیدواری کرد که دیدار ولادیمیر پوتین و زلنسکی با حضور ایالات متحده به‌عنوان طرف سوم به‌زودی برگزار خواهد شد. البته به عقیده او، میان پوتین و رئیس‌جمهور اوکراین نفرت شدیدی وجود دارد که مانع از این دیدار می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار