کد خبر: 1316820
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۴
گروه‌های مقاومت فلسطینی: عملیات قدس واکنشی به نسل‌کشی اشغالگران است گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه با صدور بیانیه‌ای در واکنش به عملیات شهادت‌طلبانه امروز در قدس اشغالی اعلام کرد عملیات قدس واکنشی به نسل‌کشی اشغالگران است.

جوان آنلاین: گروه‌های مقاومت فلسطینی در نوار غزه در بیانیه خود ضمن تبریک به مناسبت عملیات تیراندازی شجاعانه در قدس اشغالی اعلام کرد ما آن را واکنش طبیعی به جنگ نسل کشی و جنایات اشغالگران و پیروزی خون بی‌گناهان غزه و کرانه باختری می‌دانیم که در برابر جهان بر زمین ریخته می‌شود.

به گزارش ایسنا، در این بیانیه آمده است: ما عملیات استشهادی قدس را که پیامی به مقامات اسرائیلی است مبنی بر آنکه اراده مقاومت بر سیاست کشتار و قتل و نسل کشی پیروز خواهد شد، تبریک می‌گویم.

گروه‌های مقاومت فلسطینی در ادامه بیانیه خود خطاب به شهرک نشینان اعلام کردند: پیام ما این است که مقامات رژیم اشغالگر همچنان به فریب و گمراهی شما ادامه می‌دهند.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین هم با صدور بیانیه‌ای، عملیات قهرمانانه مبارزان فلسطینی در قدس اشغالی را تبریک گفت و آن را پاسخی طبیعی و مشروع به جنایات رژیم اشغالگر دانست.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین امروز دوشنبه، ضمن تبریک عملیات کیفی و قهرمانانه که صبح امروز توسط دو مبارز فلسطینی در قدس اشغالی انجام شد و منجر به زخمی شدن تعدادی از نظامیان ارتش اشغالگر و شهرک‌نشینان غاصب گردید، این عملیات را ستود.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز ضمن تبریک عملیات قهرمانانه مبارزان فلسطینی در تقاطع "راموت" در شمال قدس اشغالی، این اقدام را پاسخی طبیعی به جنایات رژیم اشغالگر و جنگ نسل‌کشی علیه ملت فلسطین دانست.

حماس تأکید کرد این عملیات، پیامی روشن برای اشغالگران است که طرح‌های آنها در اشغال و تخریب شهر غزه و هتک حرمت مسجد الاقصی، بی‌پاسخ نخواهد ماند.

پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد در پی عملیات تیراندازی صبح امروز در نزدیکی گذرگاه «راموت» در قدس اشغالی، دست‌کم ۵ نفر کشته شده و چند نفر دیگر زخمی شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار