کد خبر: 1313707
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۰
اصفهان در سوگ استاد فرشچیان
بدرقه باشکوه نگارگر بی‌بدیل ایران اصفهان - مراسم تشییع پیکر استاد محمود فرشچیان، نگارگر نامدار معاصر ایران، دیروز با حضور گسترده مردم، هنرمندان و مسئولان در اصفهان برگزار شد. پیکر این هنرمند برجسته پس از انتقال از آمریکا، طبق وصیت او در جوار آرامگاه صائب تبریزی به خاک سپرده شد.

به گزارش ایزدی خبرنگار جوان آنلاین، آیین وداع با استاد محمود فرشچیان، عصر دوشنبه ۲۷ مردادماه از هنرستان هنرهای زیبای اصفهان آغاز شد؛ جایی که نخستین گام‌های هنری این نگارگر برجسته برداشته شده بود. هزاران نفر از شهروندان و دوستداران هنر، در کنار هنرمندان و مسئولان فرهنگی، در این مراسم حضور یافتند.
مهدی جمالی نژاد، استاندار اصفهان، در سخنانی با ابراز تأثر از درگذشت استاد گفت: «فرشچیان تنها هنرمند اصفهان نبود، بلکه بخشی از هویت هنری ایران محسوب می‌شد. راز ماندگاری او در این بود که روح و جانش را در خلق زیبایی‌ها جاودانه ساخت. نگاه به آثار او کافی است تا حضور زنده و مستمرش را در زندگی و فرهنگ ایرانی احساس کنیم.»
سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این مراسم اظهار داشت: «استاد فرشچیان معمار پیوند میان تاریخ و معنویت بود. او هنر ایرانی و اسلامی را در هم آمیخت و با آثاری چون ضامن آهو و عصر عاشورا، ایمان و هویت ملت ایران را با زبان رنگ و خط روایت کرد. وزارت فرهنگ وظیفه دارد میراث گرانبهای او را در قالب موزه‌ها و پژوهش‌ها برای نسل‌های آینده زنده نگاه دارد.»
مراسم تشییع پیکر استاد فرشچیان با بدرقه پرشور مردم از هنرستان هنرهای زیبا تا آرامگاه صائب تبریزی ادامه یافت و سرانجام، بنا بر وصیت او، در جوار این شاعر بزرگ به خاک سپرده شد. این آیین وداع، جلوه‌ای از عشق مردم ایران به هنرمندی بود که نامش در تاریخ هنر جهان جاودانه خواهد ماند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار