کد خبر: 1313695
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
رسانه آمریکایی: زلنسکی با تبادل اراضی موافقت کرده است روزنامه آمریکایی گزارش داد، رئیس جمهور اوکراین در مذاکرات دوشنبه با دونالد ترامپ اعلام کرده با تبادل اراضی با روسیه موافق است.

جوان آنلاین: بر اساس گزارش روزنامه «وال استریت ژورنال»، مقام‌های اروپایی گفتند «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین در جریان نشست دوشنبه شب خود با «دونالد ترامپ»، همتای آمریکایی در کاخ سفید با طرح موضوع «تبادل اراضی» که از سوی این رئیس جمهور آمریکا مطرح شد، موافقت کرده است.

این در حالیست که پیشتر زلنسکی چنین تدابیری را رد کرده بود.

طبق این گزارش، زلنسکی گفته که «تبادل اراضی به صورت متناسب» را در دست بررسی قرار می‌دهد اما در کشور او موانع قانون اساسی برای این طرح وجود داشته و اجرایی کردن آن به دلیل لزوم تغییر مکان جمعیت و وجود محدودیت‌های قانونی دشوار است.

رئیس‌جمهور آمریکا که جمعه هفته گذشته در آلاسکا با ولادیمیر پوتین دیدار کرد -دیداری که بدون نتیجه ملموسی در زمینه آتش‌بس در اوکراین پایان یافت- شامگاه گذشته میزبان «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین و دیگر رهبران اروپایی بود که هماهنگی‌هایی در زمینه شرایط صلح و ارائه تضمین‌های امنیتی به کی‌یف انجام دادند.

رئیس‌جمهور اوکراین همچنین دوشنبه در واشنگتن تاکید کرد که موضوع تبادل سرزمین تنها در گفت‌وگوهای خصوصی میان او و رئیس‌جمهور روسیه بررسی خواهد شد. 

طبق گزارش خبرگزاری تاس، رئیس‌جمهور اوکراین همچنین گفت کی‌یف به‌دنبال آتش‌بس به‌عنوان پیش‌شرط ادامه مذاکرات با روسیه نیست. او گفت: «اگر ما آتش‌بس را به‌عنوان شرط یک دیدار دوجانبه مطالبه کنیم، روس‌ها ما را به برهم زدن مذاکرات متهم خواهند کرد. ما آماده یک دیدار بدون شرط هستیم.»

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار