کد خبر: 1312445
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰
وزیر نیرو:
۹ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ مگاوات توسط رئیس‌جمهور افتتاح شد وزیر نیرو گفت: ۹ نیروگاه خورشیدی به ظرفیت ۱۰۰ مگاوات با ارتباط بر خط رئیس جمهور در استان‌های مرکزی، بوشهر و خراسان رضوی به بهره‌برداری رسید و عملیات اجرایی سه نیروگاه دیگر با ظرفیت ۲۹۵ مگاوات در بوشهر و تهران آغاز شد.

جوان آنلاین: عباس علی آبادی افزود: این پروژه‌ها شامل ۱۲ ساختگاه در چهار استان کشور (مرکزی، بوشهر، خراسان رضوی و تهران) با ظرفیت مجموع ۳۹۵ مگاوات و سرمایه‌گذاری ۱۱ هزار و ۸۵۰ میلیارد تومانی بخش دولتی و خصوصی است.

وی خاطرنشان کرد: برنامه‌ریزی شده است تا در یک سال آینده، ۵۰۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر وارد مدار شود و علاوه بر آن، ساخت ۲۰۰۰ مگاوات نیروگاه بزرگ‌مقیاس و شناور نیز در دستور کار قرار دارد.

وزیر نیروادامه داد: این حرکت، نه تنها گامی رو به جلو در تولید انرژی پاک است، بلکه به توسعه پایدار، کاهش آلاینده‌ها و ایجاد اشتغال در کشور نیز کمک خواهد کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار