کد خبر: 1311898
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۸
به کارگردانی حسین کیانی و میلاد شجره
دو نمایش تازه در تماشاخانه ایران‌شهر به صحنه می‌رود دو نمایش «خرده انسان» به کارگردانی حسین کیانی و «مبانی تاریکی» به کارگردانی میلاد شجره در تماشاخانه‌ی ایران شهر به صحنه خواهند رفت.

جوان آنلاین: نمایش  «خرده انسان» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی، و با بازی امیررضا دلاوری، صدرا سباحیان، احسان صاحب الزمانی، محمد حق‌شناس، مریم ندایی، مهدی حسینی، حمید حسینی و شادی ضیایی از ۲۶ مرداد‌ماه ساعت ۲۱ در سالن ناظرزاده کرمانی اجرا‌های خود را آغاز می‌کند.

نمایش «مبانی تاریکی» به نویسندگی مهام میقانی و کارگردانی میلاد شجره، با بازی سعید چنگیزیان، میلاد شجره، فریال سنگری و دلسا کریم‌زاده نیز از ۳ شهریور ماه ساعت ۱۸:۳۰ در سالن استاد سمندریان به صحنه می‌رود.

علاقه‌مندان به تهیه‌ی اینترنتی بلیت‌های این دو نمایش می‌توانند به سایت تماشاخانه و یا سامانه تیوال مراجعه کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار