جوان آنلاین: این محصول مرکز مستند سوره، نگاهی انسانی، واقعی و زنانه به جبهه پنهان مقاومت در دل بحران دارد؛ جبههای که زنان ایرانی در آن، بیادعا و بیصدا، نقشآفرین اصلی بودند.
فصل اول این مجموعه در پنج قسمت تولید شده و سراغ چهرههایی رفته که قهرمانانه ایستادند و درخشیدند؛ از پرستاران و خبرنگاران زن گرفته تا تطهیرکنندگان، امدادگران هلال احمر و مادران و خواهران شهدا.
الهام چرخنده راوی این مجموعه است که همدلانه، صمیمی و بهدور از شعارزدگی، صدای زنانی شده که دوربین و قلم را زمین نگذاشتند، لباس سفید از تن درنیاوردند و تا پایان ایستادند.
«ستاره شد» بر پایه تصاویر آرشیوی، روایتهای میدانی و ساختاری ژورنالیستی تولید شده و تلاش دارد تصویری متفاوت از نقش اجتماعی زنان ایران در مقابله با جنگ رسانهای، روایتسازی دروغ و حملات روانی دشمن به تصویر بکشد.
در یکی از قسمتهای این مجموعه، برای نخستینبار به نقش خبرنگاران زن ایرانی پرداخته شده که در روزهای بمباران و بحران، میدان اطلاعرسانی را ترک نکردند و با دوربین و صدای خود، روایت رسمی از مقاومت مردم ایران را ثبت کردند.
این مجموعه مستند، به قلم و کارگردانی سیدرضا منتظری ساخته شده و محمدرضا امامقلی تهیهکننده آن است. فصل دوم این مستند نیز هماکنون در دست تولید قرار دارد.