کد خبر: 1309050
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۳
فیدان: هدف نهایی مذاکرات مسکو- کی‌یف دستیابی به آتش‌بس است وزیر امور خارجه ترکیه در آغاز نشست هیأت‌های نمایندگی روسیه و اوکراین در استانبول اعلام کرد: هدف نهایی مذاکرات مسکو- کی‌یف دستیابی به آتش‌بس است.

جوان آنلاین: به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه امروز در سخنانی در آغاز نشست هیأت‌های نمایندگی روسیه و اوکراین در استانبول اعلام کرد: ترکیه آماده است تا مسئولیت‌های خود را مطابق با توافقات طرفین انجام دهد.

به گزارش مهر، وزیر امور خارجه ترکیه در این خصوص گفت: آنکارا خرسند است که متوجه شده جامعه بین‌المللی برای نتایج دو دور پیشین مذاکرات بین روسیه و اوکراین ارزش زیادی قائل است. ترکیه در صورت دستیابی به آتش‌بس در اوکراین، توانایی نظارت بر رعایت آن را دارد. آنکارا می‌تواند در تبادل زندانیان بین روسیه و اوکراین مشارکت داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد که هدف نهایی مذاکرات دستیابی به آتش‌بس است.

برچسب ها: هاکان فیدان ، مسکو ، کی یف
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار