جوان آنلاین: عصر امروز تجمع دانشجویی و مردمی به منظور اعلام عتراض به عملکرد سازمانها و نهادهای بین المللی به بیتوجهی به جنایات رژیم صهیونیستی مقابل دفتر مرکزی سازمان ملل در تهران برگزار شد.
به گزارش تسنیم، شرکتکنندگان در این تجمع با سردادن شعارهایی علیه رژیم صهیونیستی و امریکا بهعنوان حامی این رژیم خواستار اقدام جدی این سازمان در برابر نقض حقوق بشر و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شدند.
حاضرین در این تجمع همچنین با در دست داشتن دستنوشتههایی به سکوت کشورهای اسلامی و عربی در پی قحطی و کمبود عذا در غزه اعتراض کرده و آن را مصداق نسلکشی دانستند.
طی چند روز اخیر با انتشار فیلمهایی از گرسنگی و شهادت کودکان و مردم غزه بهدلیل کمبود مواد غذایی اعتراضات به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه در محاصره این شهر و جلوگیری از رسیدن کمکهای انسانی شدت گرفته است.