کد خبر: 1308959
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۰
آنالیز فروش اینترنتی سینما‌ها در تیر۱۴۰۴؛
اولین ماه تابستان ۱۴۰۴ در حالی به پایان رسید که به‌رغم سایه سنگین جنگ بر گیشه سینما‌ها قریب به یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه بلیت به‌صورت آنلاین به‌فروش رسیده است.

جوان آنلاین: از مجموع یک میلیون و ۵۸۲ هزار قطعه بلیت به فروش رفته در تیرماه، سایت سینماتیکت با ۸۹۴ هزار قطعه بلیت سهمی بالغ‌بر ۷۹ درصد از بازار فروش اینترنتی بلیت سینما‌ها را به نام خود ثبت کرده است.

از میان فیلم‌هایی که در تیرماه اکران داشتند، فیلم سینمایی «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی با جذب ۷۴۲ هزار مخاطب، نسبت به سایر فیلم‌ها پیش‌تاز بوده که از بلیت‌های به فروش رفته برای این فیلم هم سینماتیکت با ۵۲۳ هزار قطعه بلیت، سهمی قریب به ۸۴ درصد داشته است.

بعد از فیلم «پیرپسر»، فیلم «صددام» تنها فیلم کمدی پیشتاز در اکران تیرماه بود که ۳۸۳ هزار قطعه بلیت برای آن به فروش رسیده و در جایگاه دوم فروش این ماه قرار گرفته است.

در رتبه‌های بعدی هم دو کمدی «سلام علیکم حاج‌آقا» و «خانه ارواح» قرار دارند و فیلم سینمایی «زیبا صدایم کن» هم دیگر فیلم موفق اجتماعی است که رتبه پنجم در جدول فروش تیرماه را از آن خود کرده است.

از میان سینما‌های میزبان مخاطبان هم در تیرماه ۱۴۰۴ پردیس سینمایی کورش در رتبه اول قرار دارد که در تیرماه، میزبان بیش از ۷۶ هزار مخاطب بوده است.

در رتبه دوم پردیس‌های پرمخاطب، ایران مال میزبان ۶۱ هزار مخاطب بوده که حدود ۷۷ درصد از مخاطبان این پردیس سینمایی هم بلیت‌های خود را به‌صورت آنلاین از سایت سینماتیکت تهیه کرده‌اند.

بعد از این دو سینما، پردیس سینمایی هدیش مال و سینما آزادی با قریب به ۴۰ هزار مخاطب رتبه‌های بعدی را از آن خود کرده‌اند.

در اولین ماه از تابستان ۱۴۰۱ استان تهران با ۶۸۶ هزار مخاطب در صدر سینمادوست‌ترین استان‌ها قرار دارد و بعد از آن خراسان رضوی با ۱۹۷ هزار، اصفهان با ۱۳۳ هزار، فارس با ۱۱۲ هزار و قم با ۳۲ هزار مخاطب در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

برچسب ها: سینما ، بلیت ، فروش
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار