کد خبر: 1308938
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱
پویش کتاب‌خوانی «کتاب و زندگی» با محوریت کتاب «تنها گریه کن» برگزار می‌شود بیستمین پویش کتاب‌خوانی «کتاب و زندگی» با محوریت کتاب «تنها گریه کن» و با هدف ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در میان خانواده‌های ایرانی، توسط مرکز رسانه‌ای شیرازه برگزار می‌شود.

جوان آنلاین: کتاب «تنها گریه کن» روایت زندگی اشرف سادات منتظری، مادر شهید محمد معماریان است، که از سوی انتشارات حماسه یاران به‌چاپ رسیده است.

این اثر کوشیده تصویری کوتاه و مختصر از یک عمر زندگی و ولایت‌پذیری و فرمان‌برداری زنی را نمایش دهد که در تاریخ انقلاب رشد کرد و اثرگذار شد. این کتاب، متنی ادبی را در ستایش از شهید معماریان و مادر آن شهید بزرگوار ارائه می‌دهد.

این پویش فرصتی است برای بازخوانی ارزش‌های خانوادۀ ایرانی در سایۀ فرهنگ مقاومت و شهادت. علاقه‌مندان برای شرکت در این پویش و دریافت کتاب می‌توانند عدد «۷» را به سامانه ۳۰۰۰۱۹۳۲ پیامک کنند.

جوایز این دوره از پویش شامل کمک‌هزینۀ سفر به کربلای معلی می‌باشد.

برچسب ها: کتاب ، پویش ، برنامه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار