کد خبر: 1308281
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۶
تغییر در روند ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع و توزیع کتب درسی مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش از تغییر در روند ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع و توزیع کتب درسی خبر داد.

جوان آنلاین: محمد سلیمی در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها در میز تخصصی پروژه مهر، اظهار کرد: یکی از شاخص‌های مهم در پیگیری پروژه مهر، ثبت‌نام دانش‌آموزان و ثبت سفارش به‌موقع کتب درسی خصوصاً در پایه‌های ورودی است.

وی افزود: امسال استان کرمانشاه با ۷۰.۹۶ درصد ثبت سفارش، رتبه اول کشور را در پایه اول ابتدایی دارد و پس از آن استان‌های خراسان شمالی، گلستان، ایلام و اردبیل قرار دارند. البته در برخی استان‌ها نیازمند پیگیری جدی‌تر هستیم تا ثبت سفارش‌ها به‌موقع انجام شود.

سلیمی عنوان کرد: در سال‌های گذشته در برخی مناطق بروز مشکلات اساسی به‌دلیل دیرهنگام بودن توزیع کتب درسی داشتیم که امسال با مدیریت بهتر و اطلاع‌رسانی شفاف‌تر به حداقل رسیده و با درج گزارش‌های ثبت سفارش به‌صورت دقیق و سریع‌تر این روند بهبود یافته است.

وی ادامه داد: میزان سنجش دانش‌آموزان بدو ورود نیز با توجه به اختصاص کد یکسان حتی برای اتباع از سال گذشته، با سرعت بیشتر و پوشش کامل‌تر انجام می‌شود؛ به‌گونه‌ای که اکنون عمده استان‌ها از نظر سنجش ۶ سال تمام، جلوتر از تقویم پیش‌بینی‌شده هستند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات ادامه داد: امسال مهم‌ترین تغییر در ثبت‌نام اتباع دانش‌آموز، انتقال مسئولیت تشخیص اقامت قانونی دانش‌آموزان از مدیران مدارس به وزارت کشور و دفاتر کفالت و مهاجرت بوده است؛ به‌گونه‌ای که دانش‌آموزان اتباع موظف‌اند برای ثبت‌نام به دفاتر تعیین‌شده مراجعه کرده و پس از دریافت معرفی‌نامه، قادر به ثبت‌نام در مدارس خواهند بود.

وی تأکید کرد: این اقدام در پی سیاست‌های کلان نظام و به‌منظور کاهش تعارضات و بار مسئولیت مدیران مدارس اتخاذ شده است.

سلیمی اظهار کرد: با توجه به مرور تجارب سال‌های گذشته و بررسی چالش‌های توزیع کتب درسی، ثبت‌نام و سنجش ورودی‌ها، پروژه مهر قطعاً با همکاری و همراهی تمامی مدیران و معاونان استانی، هدف بزرگ خود یعنی آغاز بی‌دغدغه و با کیفیت سال تحصیلی جدید برای همه دانش‌آموزان کشور را محقق خواهد ساخت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار