کد خبر: 1307833
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
بی‌اعتنایی هند به تهدید تحریمی آمریکا هاردیپ سینگ پوری، وزیر نفت هند، روز پنجشنبه گفت که دهلی نو مطمئن است در صورت اعمال تحریم‌های ثانویه آمریکا علیه نفت روسیه، نیاز‌های نفتی خود را از منابع دیگر تامین خواهد کرد.

جوان آنلاین: دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، هفته جاری، هشدار داد که اگر مسکو ظرف ۵۰ روز به توافق صلح با اوکراین نرسد، کشور‌های خریدار صادرات روسیه ممکن است با تحریم مواجه شوند. ترامپ بدون ارائه جزئیات گفت که مجازات‌ها به شکل «تعرفه‌های ثانویه» اعمال خواهند شد و اگر روسیه به خصومت‌ها با اوکراین پایان ندهد، ظرف ۵۰ روز اجرا خواهند شد.

به گزارش ایسنا، پوری در یک رویداد صنعتی در دهلی نو گفت که هند باید بتواند با جستجوی منابع از کشور‌های دیگر، با هرگونه مشکل در واردات از روسیه، مقابله کند. وی خاطرنشان کرد تامین‌کنندگان جدید زیادی مانند گویان و عرضه از سوی تولیدکنندگان فعلی مانند برزیل و کانادا وارد بازار می‌شوند. بعلاوه، هند در حال افزایش فعالیت‌های اکتشاف و تولید است. 

وزیر نفت هند گفت: هند منابع تامین خود را متنوع کرده است و فکر می‌کنم از حدود ۲۷ کشوری که قبلا از آنها خرید می‌کردیم، اکنون به حدود ۴۰ کشور رسیده‌ایم. واردات نفت هند از روسیه در نیمه اول امسال اندکی افزایش یافت و پالایشگاه‌های خصوصی ریلاینس اینداستریز و نایارا انرژی، حدود نیمی از کل خرید را از مسکو انجام دادند.

داده‌ها نشان می‌دهد که روسیه با تامین حدود ۳۵ درصد از کل نفت وارداتی مورد نیاز هند، همچنان بزرگترین صادرکننده نفت به این کشور است و پس از آن، کشور‌های عراق، عربستان سعودی و امارات عربی متحده قرار دارند. هند که سومین واردکننده و مصرف‌کننده بزرگ نفت جهان است، در فاصله ژانویه تا ژوئن امسال، حدود ۱.۷۵ میلیون بشکه در روز نفت روسیه دریافت کرد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، یک درصد افزایش داشت.

بر اساس گزارش رویترز،‌ای. اس. ساهنی، رئیس شرکت «ایندین اویل»، در این رویداد به خبرنگاران گفت: در صورتی که تامین نفت روسیه با مشکل مواجه شود، این شرکت به همان الگوی تامین نفت قبل از بحران اوکراین که واردات نفت روسیه به هند کمتر از ۲ درصد بود، باز خواهد گشت.

برچسب ها: هند ، تحریم ، آمریکا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار