کد خبر: 1307406
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
مهاجرانی:
به دنبال جنگ نیستیم اما زیر بار ظلم هم نمی‌رویم سخنگوی دولت گفت: ما به هیچ عنوان به دنبال جنگ نبوده و نیستیم و این را تاریخ ما نشان می‌دهد اما زیر بار ظلم هم نخواهیم رفت و حتماً تسلیم نیز نخواهیم شد.

جوان آنلاین: «فاطمه مهاجرانی» امروز سه‌شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴ در نشست خبری هفتگی با خبرنگاران، گفت: اهم اقداماتی که دولت در روزهای گذشته انجام داد مخابره این پیام به دنیا بود که ما به دنبال جنگ نیستیم ولی تسلیم‌پذیر هم نیستیم.

سخنگوی دولت افزود: سعی شد این شعار بسیار مهم در نشست‌های دیپلماتیک و همچنین در مصاحبه‌ها به صورت مفصل به دنیا مخابره شود که به هیچ عنوان به دنبال جنگ نبوده و نیستیم و این را تاریخ ما نشان می‌دهد اما زیر بار ظلم نخواهیم رفت و حتماً تسلیم نیز نخواهیم شد.

وی تاکید کرد: در طول این مسیر تمام تلاش خودمان را برای اینکه مردم کشور از بهترین زندگی برخوردار باشند انجام خواهیم داد.

مهاجرانی با بیان اینکه موقعیت جغرافیایی کشور ما به گونه‌ای است که در طول سال ها بارها مورد تهاجم دشمنان قرار گرفته‌ایم، گفت: آنچه مردم ایران را تاب‌آور کرده، ریشه‌دار بودن ملت ایران است، مردم ایران به واسطه اصالت خود در طول تاریخ پابرجا باقی مانده‌اند.

سخنگوی دولت افزود: متن پیام روز گذشته رئیس‌جمهور به ایرانیان خارج از کشور این بود که مردم صاحبان اصلی کشور هستند و مردمان قلب تپنده سرزمین هستند و برغم فشارهای روانی و اقتصادی که وجود داشت، دنیا شاهد انسجام تاریخی ملت ایران بود، ملت ایران نشان داد که اجازه دخالت هیچ قدرت بیگانه‌ای را نخواهد داد.

در صورت لزوم بودجه ۱۴۰۴ اصلاح خواهد شد

مهاجرانی در پاسخ به سوالی درباره میزان خسارات وارده ناشی از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه ملت ایران و لزوم اصلاح بودجه سال جاری، گفت: هنوز ارزیابی کاملی از خسارات وارده به ویژه در حوزه‌های زیرساختی نداریم و به همین دلیل در حال حاضر نیازی به اصلاح بودجه ۱۴۰۴ نیست اما در صورت لزوم این کار انجام خواهد شد.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه چند نفر بر اثر جنگ تحمیلی با مشکلات اعصاب و روان دست و پنجه نرم می‌کنند؟ افزود: حدود ۵۶۰۰ مجروح جنگ داریم و باید وزارت بهداشت بررسی کنند که چه تعداد از این افراد با مشکلات اعصاب و روان مواجه شده‌اند.

سخنگوی دولت تاکید کرد: سامانه ۴۰۳۰ نیز حدود ۹۲ هزار تماس دریافت کرده است و اساتید روانشناسی نیز اعلام آمادگی کامل خود را برای حل مشکلات مردم اعلام کرده‌اند.

مهاجرانی به بیان موضع دولت در خصوص هتاکی رئیس‌جمهور آمریکا علیه رهبر معظم انقلاب پرداخت و تصریح کرد: طبیعی است که جامعه ما از بی‌حرمتی‌های انجام شده عصبانی است و علمای دین نیز به عنوان یک گروه اجتماعی متنفذ، در واکنش به این بی‌حرمتی و بی احترامی‌ها فتوا صادر کردند. موضع دولت در مواضع رسمی اعلام خواهد شد و ما از طریق مراجع رسمی بین المللی موضع خود را به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.

وی یادآور شد: بار دیگر تاکید می‌کنم که این فتوا در واکنش به بی‌حرمتی‌ها صورت گرفت و علمای ما در واکنش به توهین‌ها و بی احترامی‌ها فتوا دادند، آیت الله سیستانی و رئیس العلمای بوسنی از نخستین کسانی بودند که به سرعت واکنش نشان دادند.

رویکرد دولت، رویکرد اینترنت آزاد است

سخنگوی دولت با بیان اینکهرویکرد دولت از ابتدای روی کار آمدن، اینترنت آزاد بوده و باوری بر اینکه بخواهد اینترنت را قطع کند ندارد، اظهار کرد: اما در طول ایام دفاع مقدس۱۲ روزه، تعدادی از پهپادهایی که در جنگ اخیر مردم را مورد اصابت قرار می‌دادند از طریق اینترنت کنترل می‌شدند و طبیعتاً نیاز بود که برای حفظ امنیت مردم به اینترنت ملی مهاجرت کنیم و البته شاهد این بودید که بعد از آن برگشتیم.

مهاجرانی افزود: برای دولت مهم است که بتواند جریان اطلاعات را به گونه‌ای حفظ  کند که روایت درست منتقل شود ولی شما اگر بخواهید جای دولت تصمیم بگیرید بین امنیت مردم و بین آزادی انتشار اخبار کدام یک را انتخاب می‌کنید؟ طبیعتاً همه امنیت مردم و جان مردم را انتخاب می‌کنند و مسلماً این موضوع به این دلیل انتخاب شد، وگرنه رویکرد دولت رویکرد اینترنت آزاد است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا زمان و پیش‌بینی مشخصی برای رفع فیلتر تلگرام وجود دارد؟ گفت: همانطور که قبلاً هم اعلام کردم، دولت به‌دنبال محدودسازی اینترنت نیست، اما موضوع مهم این است که شرایط فعلی و اقدامات رژیم صهیونیستی دست مخالفان را در راستای این اقدام دولت خوب پُرکرده است.

باید برای جنگ ۱۲ روزه واژه جایگزین پیدا کنیم، این واژه ما نیست

سخنگوی دولت خطاب به خبرنگاران حاضر در نشست خبری هفتگی خود گفت: لطفاً واژه‌ای را جایگزین جنگ ۱۲ روزه کنید. همت کنید واژه پیدا کنیم؛ قشنگ نیست که ما در زمینی صحبت بکنیم که واژگانش را آنها ساختند. واژه جنگ ۱۲ روزه  واژه ما نیست واژه‌ ما شاید دفاع مقدس باشد که ۱۲ روز به طول انجامید.

مهاجرانی با بیان اینکه با هم به اجماع برسیم و یک کارزار برای جایگزینی واژه جنگ ۱۲ روزه راه بندازیم، گفت: صهیونیست‌ها عادت دارند به این واژه ها، مثل جنگ ۶ روزه، جنگ ۳۳ روزه از این رو باید واژه بسازیم. ما سرزمین ثروتمندی در واژگان هستیم.

وی با اعلام موضع صریح دولت مبنی بر آزادی اینترنت، تاکید کرد: تا قبل از دستیابی به این موضوع، اگر خبرنگاری نیاز به اینترنت آزادتری دارد، باید این امکان را فراهم کرد. لذا امور را نمی‌توان تا حل موضوعات اساسی متوقف کنیم هرچند تاکید می‌کنم که حق مردم دسترسی به اینترنت آزاد است و نگاه دولت نیز همین است.

سخنگوی دولت باردیگر قدردانی خود نسبت به نیروهای مسلح کشور در مقاومت و پایداری جانانه علیه دشمن صهیونیست را اعلام کرد و گفت: شما وجه مهم اقتدار را به نمایش گذاشتید، تک تک مردم ایران سپاسگزار شما هستند. بخشی از تقاضای صنایع دفاعی در بودجه ۱۴۰۴ گنجانیده شده است و طبیعتا در صورت نیاز بیشتر، موضوعات از مسیر فرماندهی کل قوا نیز قابل رفع است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار