کد خبر: 1307236
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران
۵۰ هزار واحد صنعتی و صنفی دراصفهان فعال هستند سیّد عبدالوهاب سهل‌آبادی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران، در نشست تخصصی وزیر محترم صنعت،معدن و تجارت با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی اصفهان، این شهر را «پایتخت اصناف جهان» دانست و گفت: در اصفهان به ازای هر ۱۶ نفر، یک واحد صنفی فعال است و بیش از ۵۰ هزار واحد صنعتی و صنفی در حال فعالیت‌اند.

به گزارش  ایزدی_خبرنگار جوان آنلاین به نقل از روابط عمومی خانه صمت اصفهان سیّد عبدالوهاب سهل‌آبادی مقاومت مردم در برابر تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، نقش رهبری و انسجام ملّی را در شکست طرح‌های دشمنان مؤثر دانست و از رئیس‌جمهور بابت واگذاری بخشی از اختیارات به استانداران تقدیر کرد.

سهل‌آبادی خواستار «اقدام قهرمانانه» دولت برای خروج از تصدی‌گری اقتصادی شد و تصریح کرد: تا زمانی که دولت در قیمت‌گذاری‌ها دخالت دارد، دستیابی به خواسته‌های اصلی امکان‌پذیر نیست. او از وزیر صمت خواست مطالبات فعّالان اقتصادی را به هیئت دولت منتقل کند.

وی همچنین به دو دستاورد مهم استان اشاره کرد: افتتاح نیروگاه خورشیدی در فولاد مبارکه و انتقال آب خلیج فارس به اصفهان. او از تلاش‌های استاندار اصفهان و نقش مجتمع فولاد مبارکه در تأمین هزینه‌های این پروژه حیاتی قدردانی کرد.

رئیس خانه صمت با انتقاد از بدنه دولت، خواستار کوچک‌سازی دولت، افزایش نقش بخش خصوصی، و تغییر در ساختار تصمیم‌گیری کشور شد. این نشست با تأکید بر لزوم اصلاحات بنیادین در اقتصاد و صنعت در بعد از ظهر ۱۹ تیرماه ۱۴۰۴ در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی اصفهان پایان یافت.

برچسب ها: صنعت ، اتاق اصناف ، اصفهان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار