کد خبر: 1307078
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸
ادعای نتانیاهو؛ حماس پیشنهاد طرف‌های میانجیگر برای آتش بس را نمی‌پذیرد! نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی حماس را عامل عدم دستیابی به توافق عنوان کرد و مدعی شد این حماس است که طرح پیشنهادی ویتکاف و طرف‌های میانجیگر برای آتش بس را نمی‌پذیرد.

جوان آنلاین: «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی با وجود افزایش تلفات نظامیان صهیونیست در نوار غزه مدعی شد با پیروزی کامل بر جنبش حماس، اسرای اسرائیلی در این منطقه را باز خواهد گرداند.

به گزارش ایسنا، وی همچنین در اظهاراتی بی‌اساس حماس را عامل عدم دستیابی به توافق معرفی کرده و افزود: من پیشنهاد ویتکوف و طرف‌های میانجیگر را پذیرفتم، اما حماس آنها را رد کرده است.

نخست وزیر رژیم اشغالگر همچنین در بخش دیگری از ادعای خود تاکید کرد: ما به دنبال توافقی هستیم که حماس دیگر نتواند اقدامات خود علیه ما را تکرار کند.

نتانیاهو با وجود آنکه به اذعان مقامات اسرائیلی برای دستیابی به توافق آتش بس مانع تراشی می‌کند، اعلام کرد: حماس همچنان با پیشنهاد توافق مخالفت کرده و قصد دارد در غزه باقی بماند و روند تسلیح خود را ادامه دهد و این قابل قبول نیست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار