کد خبر: 1306150
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴
هشدار اورژانس تهران درباره خطرات آلودگی هوا رئیس اورژانس تهران نسبت به خطرات آلودگی هوا برای گروه‌های حساس هشدار داد.

جوان آنلاین: محمد اسماعیل توکلی رئیس اورژانس استان تهران در گفت‌وگویی در یک برنامه تلویزیونی با تأکید بر خطرات آلودگی هوا برای گروه‌های حساس اظهار داشت: قبل از آن‌که ما بخواهیم تصمیماتی مانند تعطیلی‌ها را اتخاذ کنیم، خود مردم عزیز باید توجه داشته باشند که برخی گروه‌های سنی و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای در اولویت مراقبت قرار دارند.

وی افزود: افرادی که دارای بیماری‌های قلبی و تنفسی هستند، به‌ویژه در این شرایط آلودگی، در معرض آسیب جدی قرار دارند

به گفته توکلی؛ همچنین گروه‌های سنی خاص از جمله افراد بالای ۵۵ سال و کودکان زیر ۸ سال، باید به شدت از حضور در مکان‌های عمومی، محیط‌های باز و به‌ویژه ورزش در فضای باز در ساعات ابتدایی روز خودداری کنند.

توکلی در ادامه با اشاره به نقش جامعه سلامت در مقابله با شرایط آلودگی هوا تأکید کرد: پرسنل اورژانس و سایر اعضای جامعه سلامت، خود بخشی از همین جامعه هستند و تحت تأثیر مستقیم آلودگی هوا قرار می‌گیرند.

به گفته وی؛ لذا از مردم عزیز تقاضا داریم با رعایت توصیه‌های بهداشتی که از سوی وزارت بهداشت و معاونت بهداشت به‌طور مکرر اعلام می‌شود، به ما و جامعه سلامت کمک کنند.

توکلی ادامه داد: در شرایط فعلی کشور، بسیاری از مردم ناچارند در محل کار خود حاضر باشند و فعالیت‌های روزمره خود را ادامه دهند، اما رعایت نکاتی ساده مانند استفاده مستمر از ماسک، نوشیدن مایعات کافی و پرهیز از فعالیت‌های سنگین در هوای آزاد می‌تواند مانع از بروز مشکلات جدی‌تر شود.

رئیس اورژانس استان تهران خاطرنشان کرد: اگر این توصیه‌ها رعایت نشود، ممکن است با شرایطی مواجه شویم که نیاز به مداخلات گسترده‌تر اورژانس تهران احساس شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار