کد خبر: 1303228
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار اعلام کرد
دستور زاکانی برای تأمین اقلام در میادین میوه و تره‌بار پایتخت/ کمبودی در تأمین کالاهای اساسی وجود ندارد مدیر عامل سازمان میادین و میوه و تره‌بار شهر تهران اعلام کرد که با برنامه ریزی که انجام شده هیچ کمبودی درباره موجودی کالاهای اساسی وجود ندارد و تمام بازارهای سازمان میادین میوه و تره‌بار در حال فعالیت هستند.

جوان آنلاین: مهدی بختیاری زاده با اشاره به موجودی اقلام مصرفی در میادین میوه و تره‌بار شهر تهران، اظهار کرد: همکاران ما در این روزها در تلاش هستند که به بهترین شکل خدمات انجام شود؛ با برنامه ریزی که انجام شده درباره موجودی کالاهای اساسی هیچ کمبودی نداریم و تمام بازارهای سازمان میادین میوه و تره‌بار در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: هیچ بازاری تعطیل نشده و همه بازارها از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ بدون وقفه در حال خدمت رسانی به مردم هستند. چه کالاهایی مثل پیاز، سیب زمینی و خشکبار و چه کالاهایی مثل روغن، گوشت، مرغ و تخم مرغ در حال عرضه هستند و شهروندان تهرانی خرید خود را طبق روال عادی انجام می‌دهند و خدمت رسانی در حال انجام است.

مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار شهر تهران در خصوص قیمت کالاها نیز عنوان کرد: فعلا در کالاهای اساسی تغییر قیمتی نداریم و روال مثل چند وقت اخیر به صورت ثابت بوده است.

وی با اشاره به بازدید دیروز شهردار تهران از بازار میادین میوه و تره‌بار تهران گفت: آقای زاکانی دستور داد تمام سازمان میادین میوه و تره‌بار به صورت صد در صدی تلاش کنند تا تغییری در شرایط ارزاق و مایحتاج‌شان رخ ندهد و ما نیز طبق دستور شهردار تهران در تلاش هستیم تا تمام شرایط را فراهم کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار